krldogukan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,947
arkadaşlar hepsiburada dan ininal kart ile alışveriş yapabilrimiyim ininalin limiti 750 tl genede alışveriş yapabilrimiyim
750 TL aylık limitiarkadaşlar hepsiburada dan ininal kart ile alışveriş yapabilrimiyim ininalin limiti 750 TL genede alışveriş yapabilrimiyim
Evet yaparsın
teşekkürler hepinize750 TL aylık limiti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve evet alabilirsin
nasıl yapılıyor biliyormsuunYapabilirsiniz. Kimlik doğrulaması ile limit bayağı bir artıyor diye biliyorum.
750tlnin üzerinde bir fiyat olmadığı sürece dilediğin kadar alabilirsin ama eğer 750tlyi aşıyorsa 2 aşamalı yap yani ilk birkaç parçayı al 750tlyi geçmeden sonra kalan parçalarıarkadaşlar hepsiburada dan ininal kart ile alışveriş yapabilrimiyim ininalin limiti 750 TL genede alışveriş yapabilrimiyim
Maalesef bilmiyorum. İsterseniz Turkcell bayyinden Paycell kart alıp onu kullanabilirsiniz. Limiti hayli fazla idi.nasıl yapılıyor biliyormsuun
teşekkürler fakat elimde zaten ininal kart var sizin bana sabah attığınız monitörü almayı düşünüyorumMaalesef bilmiyorum. İsterseniz Turkcell bayyinden Paycell kart alıp onu kullanabilirsiniz. Limiti hayli fazla idi.
Papara kart onaylı hesap 2000 lira limit varteşekkürler hepinize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yapılıyor biliyormsuun