Bu daha başlamadı, 9-12 Kasım arasında yapılabilecek.25 kaydedilme 25 TL
Ismimle dön kaydedeyim
En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
daha başlamadı, 9-12 Kasım arasında yapılabilecek.25 tane ürün kaydettiğimiz zaman 25TL kupon mu veriyor?
Bu daha başlamadı, 9-12 Kasım arasında yapılabilecek.
Zaten o ilk 50 dede ünlülerle dolacaktır büyük ihtimal.Detayları buldum. Yalnız şöyle bir madde var;
• Paylaşılan listelerde en çok takibe alınan 50 kişiye 100 TL hediye çeki tanımlanacaktır.
Yani uğraşılır mı bilmiyorum.
Kazandıran Listeler - Hepsiburada
www.hepsiburada.com
25 tane ürün kaydettiğimiz zaman 25TL kupon mu veriyor?
Uğraşma buralarda, ben Telegramdan halledeceğim. Yarın müsait olduğum bir zamanda senin linki de hallederim.En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
Bende 8 link var telegram yok ablamin 4 arkadasimin kardesimin 2 de benimUğraşma buralarda, ben Telegramdan halledeceğim. Yarın müsait olduğum bir zamanda senin linki de hallederim.
MaşallahBende 8 link var telegram yok ablamin 4 arkadasimin kardesimin 2 de benim
Wp kullanıyorum sadece numaram dağılsın istemiyorumMaşallah
Telegram neden yok?