🔥İndirim Hepsiburada KDV İndirimi !

Sen yaşadın diye o marka kalitesiz olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu dediklerin msi da da var.
Çok afedersin Abdullah hacıgül neden Msi ve Asus Rog kullanıyor. Kaliteli olduğu için olabilir mi. Yoksa o da mı fanboy

Çok afedersin Abdullah hacıgül neden Msi ve Asus Rog kullanıyor. Kaliteli olduğu için olabilir mi. Yoksa o da mı fanboy
İsteyen istediğini kullanır ? Ayrıca Abdullah hacıgül kullanıyor diye odamı aynısını yapmak zorunda gereksiz fanboyluk yapıyorsun.

İsteyen istediğini kullanır ? Ayrıca Abdullah hacıgül kullanıyor diye odamı aynısını yapmak zorunda gereksiz fanboyluk yapıyorsun.
Yahu arkadaş ben ne diyorum bak.
Öyle hemşerim. Herkesin kendi isteği. İsteyen acer alır isteyen msi. Ben indirime girdiğini söyledim. Tavsiye ettim. Mag271CV kullanmıştım ve herkese tavsiye ediyorum. Ben indirimden haberdar ediyorum arkadaş gelip msi fanboyluğu yapıyorsun diyor. Gerek yok hocam, bak geç

Arkadaşlar marka bir yerde güven veriyor arkadaşımız da bunu ifade etmeye çalışıyor. Msi ile Acer arasında mutlaka kalite farkı olacak, dayanıklılık veya malzeme kalitesi. Hemen fanboy yaftasını yapıştırmamalısınız.

Arkadaşlar marka bir yerde güven veriyor arkadaşımız da bunu ifade etmeye çalışıyor. Msi ile Acer arasında mutlaka kalite farkı olacak, dayanıklılık veya malzeme kalitesi. Hemen fanboy yaftasını yapıştırmamalısınız.
Acer in basit bir marka olmadığını msi kadar büyük bir marka olduğunu ne zaman kavrayacaksınız?

Son düzenleme:
Peki bunu kaynak göstererek açıklayarak hangi parçaları kullandığını neden kalitesiz olduğunu açıklayabilir misiniz?
- Yok
O zaman gereksiz yorum yapmayın 55 yorumdan sadece bir kötü yorum var.
Diğerinde 77 yorum 7 kötü yorum var ve o monitör 1700TLye alınmaz daha iyi alternatifler var

Bu monitörde ghosting sorunu parlaklık ve ışık sızması sorunu var. Kullanmadığınız ürünü övmeyin lütfen.
Siz de kullanmadığınız ürünü kötülemeyin bu ürünün yorumlarında hiç öyle bir şey incelemelerde de saçmalamayın.

Geri