Barissta
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 368
Şuan hepsiburada da kdv indirimi diye kampanya var. Bence fiyatları iyi düşmüş.
Ne ancasıHaklısın, ama bu fiyata 24inç 144 hz monitör anca var
Fanboyluktan farklı bir şey değil özellikleri aynı sadece 1ms farkı var?D d d dostum. Msi seviyesine çağırıyorum seni
Msi olunca ne oluyor?D d d dostum. Msi seviyesine çağırıyorum seni
27inç ve Curved. Markalar arası kalite farkı yok diyorsan sana bişey diyemem. Nitekin acer alan çok arkadaşım oldu, ölü pikseller mi dersin, piksel solması mı dersin. Çok sıkıntı çekenler olduFanboyluktan farklı bir şey değil özellikleri aynı sadece 1ms farkı var?
Üstelik attığım ips seninki va?
Hele bi tanesi elektrik gidip geldi, acerin adaptörü bozulup yandı BAK " YANDI " ve bunlar yaşanmış şeyler. Her önüne gelen ucuz diye almamak lazımMsi olunca ne oluyor?
Öyle hemşerim. Herkesin kendi isteği. İsteyen acer alır isteyen msi. Ben indirime girdiğini söyledim. Tavsiye ettim. Mag271CV kullanmıştım ve herkese tavsiye ediyorum. Ben indirimden haberdar ediyorum arkadaş gelip msi fanboyluğu yapıyorsun diyor. Gerek yok hocam, bak geçO kadar para verip Acer alacağıma MSI 144HZ VA alırım. Artık yeni çoğu panelde VA kullanılıyor.
Sen yaşadın diye o marka kalitesiz olmuyor.27inç ve Curved. Markalar arası kalite farkı yok diyorsan sana bişey diyemem. Nitekin acer alan çok arkadaşım oldu, ölü pikseller mi dersin, piksel solması mı dersin. Çok sıkıntı çekenler oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hele bi tanesi elektrik gidip geldi, acerin adaptörü bozulup yandı BAK " YANDI " ve bunlar yaşanmış şeyler. Her önüne gelen ucuz diye almamak lazım
Bu dediklerin msi da da var.ölü pikseller mi dersin, piksel solması mı dersin.
HawliMsi olunca ne oluyor?