Hocam kullanım amacınız ney ? Valo gibi oyunlar içinse 6 bin dpi biraz azMerhaba
Vodafone pay 500 tl ye kadar %50 indirim veriyor Hepsiburada da bana 900-1800tl arası mouse önerir misiniz.
Aklımda şuan bu mouse var
Merhaba
Vodafone pay 500 tl ye kadar %50 indirim veriyor Hepsiburada da bana 900-1800tl arası mouse önerir misiniz.
Aklımda şuan bu mouse var
bunu alırdım ben olsam
bunlarda alternatif
Ağabeyler karar vakti
Valorant oynayacam kaç dip altına düşmeyeyimHocam kullanım amacınız ney ? Valo gibi oyunlar içinse 6 bin dpi biraz az
hocam gerçekten valorant oyuncusuysanız en az 12 bin dpi öneririmAğabeyler karar vakti
SteelSeries Rival 3 RGB Oyuncu Mouse
Logitech G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valorant oynayacam kaç dip altına düşmeyeyim
hocam alttaki çok net daha iyiAğabeyler karar vakti
SteelSeries Rival 3 RGB Oyuncu Mouse
Logitech G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah
Valorant oynayacam kaç dip altına düşmeyeyim
hayırlı olsun sıkıntısız bir şekilde kullanırsın inşallahKnk aldım 305 i
Dpi Önemli Değil Zaten Ortalama 1000 İle 2000 Dpi Arası Kullanıyor İnsanlar Önemli Olan Sensör Ve Switchler Tabi Kablosuzsa Birde MCU'su Hepsiburada Olmasaydı Kesinlike F/P Ajazz 159 Pro Önerirdimhocam gerçekten valorant oyuncusuysanız en az 12 bin dpi öneririm
hocam alttaki çok net daha iyi
Dpi Önemli Değil Zaten Ortalama 1000 İle 2000 Dpi Arası Kullanıyor İnsanlar Önemli Olan Sensör Ve Switchler Tabi Kablosuzsa Birde MCU'su Hepsiburada Olmasaydı Kesinlike F/P Ajazz 159 Pro Önerirdim
İnşallah hocam teşekkür ediyorumhayırlı olsun sıkıntısız bir şekilde kullanırsın inşallah
Knk çok güzel duruyor özellikleri falan da mouselar hakkında hiç bilgim olmadığı için elim yine bildiğim markaya giderdiDpi Önemli Değil Zaten Ortalama 1000 İle 2000 Dpi Arası Kullanıyor İnsanlar Önemli Olan Sensör Ve Switchler Tabi Kablosuzsa Birde MCU'su Hepsiburada Olmasaydı Kesinlike F/P Ajazz 159 Pro Önerirdim
Varmışta Aslında Keşke Tercih Etseydin
hocam önerdiğiniz mouse çok daha iyi ama 1000 dpi yı dedeler mi kullanıyor bir de valo diyoruz dalga mı geçiyorsunuzDpi Önemli Değil Zaten Ortalama 1000 İle 2000 Dpi Arası Kullanıyor İnsanlar Önemli Olan Sensör Ve Switchler Tabi Kablosuzsa Birde MCU'su Hepsiburada Olmasaydı Kesinlike F/P Ajazz 159 Pro Önerirdim
Varmışta Aslında Keşke Tercih Etseydin
valla ben bunda 1600 kullanıyorum bahsettiğim mouse'da rival 3 vardı onda 1000 Kullanıyordum asıl sizin eller kaplumbağa mı hacı kaç dpi'da oynuyonuzhocam önerdiğiniz mouse çok daha iyi ama 1000 dpi yı dedeler mi kullanıyor bir de valo diyoruz dalga mı geçiyorsunuz
Hocam 4 bin dpi kullanıyorum ama kolu hızlı hareket ettirince e sporcu olmuyonvalla ben bunda 1600 kullanıyorum bahsettiğim mouse'da rival 3 vardı onda 1000 Kullanıyordum asıl sizin eller kaplumbağa mı hacı kaç dpi'da oynuyonuz