F4IRFL4Y
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,843
Zaten ÖyleHocam 4 bin dpi kullanıyorum ama kolu hızlı hareket ettirince e sporcu olmuyon
Yüksekmiş Hocam Oyun İçi Hassasiyeti Mi Düşürüyorsun Sen Acaba
Zaten ÖyleHocam 4 bin dpi kullanıyorum ama kolu hızlı hareket ettirince e sporcu olmuyon
Hocam masaüstünde 4000 dpi kullanıyorumZaten Öyle
Yüksekmiş Hocam Oyun İçi Hassasiyeti Mi Düşürüyorsun Sen Acaba
kardesim logitech güzel mouse ama hepsi burada şartı olmasaydı fenasal mouselar vardı. bu iki seçenekten logitech almanı tercih ederim rival3 cok ağır bir mouse aynısı bende vardı. cok kötüAğabeyler karar vakti
SteelSeries Rival 3 RGB Oyuncu Mouse
Logitech G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valorant oynayacam kaç dip altına düşmeyeyim
knk aldım mouse u 1450 ye cashback yapılınca 950 tl ye gelmiş olacak çok iyi fiyata geldikardesim logitech güzel mouse ama hepsi burada şartı olmasaydı fenasal mouselar vardı. bu iki seçenekten logitech almanı tercih ederim rival3 cok ağır bir mouse aynısı bende vardı. cok kötü
Hocam Gaming gen de iyzico kampanyalarına katıldınız mı ? Çok güzel mouse lsr var birde yarısını falan geri iade ediyor .knk aldım mouse u 1450 ye cashback yapılınca 950 tl ye gelmiş olacak çok iyi fiyata geldi
hayırlısı olsun kardesimknk aldım mouse u 1450 ye cashback yapılınca 950 tl ye gelmiş olacak çok iyi fiyata geldi
Önerdiğiniz var mı hocam mouselardan RS6 warzone vs oynuyorumHocam Gaming gen de iyzico kampanyalarına katıldınız mı ? Çok güzel mouse lsr var birde yarısını falan geri iade ediyor .
Oradan iyzico ve parolaparaya katılarak scyrox V8 veya V6 bakabilirsin .Önerdiğiniz var mı hocam mouselardan RS6 warzone vs oynuyorum
Teşekkür ederim v8 bakıyordum ben de eyvallahOradan iyzico ve parolaparaya katılarak scyrox V8 veya V6 bakabilirsin .