Neler Yeni

Hepsiburada Ram iadesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Father
Kısa bir süre önce 32 GB DDR5 RAM satın almıştım. Ancak, sistemi kullandığımda yaklaşık 5-6 saatte bir RAM'lerle ilgili mavi ekran hatası alıyordum. Sorunu çözmeye çalıştım; EXPO ayarını kapatıp açtım fakat durum değişmedi. Sonunda, 14 günlük iade süresi dolmadan iade talebi oluşturdum ve ürünü geri gönderdim. Şu anda "İncelenmekte" olarak görünüyor. RAM’lerin kutusunda ya da kendilerinde herhangi bir fiziksel deformasyon bulunmuyor. Sizce iade onaylanır mı?

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert
Onaylanır, sorun olacağını düşünmüyorum.

ggbibdsbkdh

80+ Bronze
1744291070681.png

ben n11'de benzer bi hata için mağazadan bu yanıtı almıştım.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Ümit
hepsiburada kendi ürünlerini anında iade alıyor orada sorun yok ama son zamanlar bozdular onlarda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Father
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsiburada kendi ürünlerini anında iade alıyor orada sorun yok ama son zamanlar bozdular onlarda.
Bana 2 gün talep değerlendirme süresi vermişlerdi cuma günü bitmesi gerekiyordu adamlar hala talep değerlendiriyor şikayet vara yazdım hepsiburada da talep oluşturdum aradım darladım ancak cuma günü bitmesi gereken süreç bitmedi ne yapmam gerekiyor ? bunlar cumartesi günü de çalışıyor mu? pazartesiye mi sarktı ve bakıyorum millet 1 hafta ya da 17 gün sürdü falan demişler bilseydim almazdım buradan

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert
Bana 2 gün talep değerlendirme süresi vermişlerdi cuma günü bitmesi gerekiyordu adamlar hala talep değerlendiriyor şikayet vara yazdım hepsiburada da talep oluşturdum aradım darladım ancak cuma günü bitmesi gereken süreç bitmedi ne yapmam gerekiyor ? bunlar cumartesi günü de çalışıyor mu? pazartesiye mi sarktı ve bakıyorum millet 1 hafta ya da 17 gün sürdü falan demişler bilseydim almazdım buradan
Mavi ekran hatası aldığını belirttim mi iade ederken ?

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert
evet ama minidump dosyası bile ekledim başka bir ram taktığımda ise mavi ekran hatası almadığımı da belirttim
O halde rami teste soktular ve test sonucuna göre hareket edecekler. Hali hazırda 14 gün iade hakkınız olduğu için mavi ekrandan bahsetmeseydiniz direkt iade olurdu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Father
O halde rami teste soktular ve test sonucuna göre hareket edecekler. Hali hazırda 14 gün iade hakkınız olduğu için mavi ekrandan bahsetmeseydiniz direkt iade olurdu.
2 gün boyunca test sonuçları çıkmamış mıdır? ramlar çarşamba ellerindeydi cuma gününe kadar süre vermişlerdi

ggbibdsbkdh

80+ Bronze
alakasız ama elektrikli termosu hepsiburadaya iade için göndermiştim iadesi 25 gün sürmüştü
Mesaj otomatik birleştirildi:

üstelik sadece prize takıp sonuç alıp alamadıklarına bakacaklardı ama niyeyse değerlendirme bazen 2 gün bazen 25 gün sürebiliyormuş neye bağlı ben de bilmiyorum

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert
2 gün boyunca test sonuçları çıkmamış mıdır? ramlar çarşamba ellerindeydi cuma gününe kadar süre vermişlerdi
Uzun sürer. Örneğin incehesap’ta bir haftayı bulmuştu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Father
şimdi ben tebliondan corsair ram alacağım amazonda da satılıyor ama orada 1000tl fazla eğer ki tebliondan alırsam ve iade etmem gerekirse orada da aynı sorunları yaşar mıyım sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun sürer. Örneğin incehesap’ta bir haftayı bulmuştu.
peki cumartesi günleri hepsiburada calısıyor mu yani bugün de sonuç beklemeli miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,403
Üyeler
172,504
Son üye
Acesflex
Top Bottom