Neler Yeni

Hepsiburada rezilliği

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Kadir
Steelseries ile ne konuşucam ki hocam onlar rapor verdi degisim icin zaten hepsiburada sıkıntı cıkardı
Satıcıya durumu ilet kupon tanımlandığını belki yardımcı olurlar, bu sorun maalesef olabiliyor ancak HB müşteri temsilcisi mutlaka hemen almanızı tavsiye ederim fiyat değişebilir demişti bana

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,261
İsim
Turuncu Keskin
Steelseries ile ne konuşucam ki hocam onlar rapor verdi degisim icin zaten hepsiburada sıkıntı cıkardı
Hepsiburada da sıkıntı çıkarmamış aksine yardımcı da olmuşlar. Sıkıntı çıkaran satıcı direkt

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan
Hepsiburada da sıkıntı çıkarmamış aksine yardımcı da olmuşlar. Sıkıntı çıkaran satıcı direkt
kuponu hb tanımlıyor hocam satıcı da değişim talebini onaylamış fakat hb otomatik iade sağlamış ben bunu istemedim satıcıda değişim yaparım dediği halde kupon muhabbetine girdiler direk ben kupon falan istemiyorum dedim o ürünün yenisini direk gönderin dedim çünkü böyle bir şey olacağını direk tahmin ettim tahmin ettiğimde başıma geldi

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
Dostlar merhaba hepsiburada üzerinden jetklik adlı satıcıdan 2023 nisan tarihinde steel series 7 kablosuz kulaklık almıştım, bu kulaklık bir ay önce bozuldu ve garantiye yolladım, garanti servis raporunda kulaklığı arızalı olduğu ve değişim için satıcıya başvurmamı söyledi, bende hepsiburada ile konuyu konuştum onlar geldi aldı kargoyu, şimdi bunlar bana 2 sene önceki fiyattan iade yapcaklardı ve sıfırını satıcıdan alabilmem icinde geri kalan fiyatı kupon olarak tanımlayacaktı, işin komedi tarafı bunlar 3 gün sonra kupon olarak tanımladılar ve satıcıda o gün 1 dk sonrasında ürünü 10.250 tl yaptı, durumu hepsiburadaya izah ettim yardımcı olamıyoruz diye cevap verdiler şu an ben ortada kaldım ne yapmam lazım dostlar bi yardım edin şu mübarek ayda.
Tezgah lan bu

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
thh ye gidiyorsun donlarına kadar alırsın bunların

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Alper Uğurcan
Dostlar merhaba hepsiburada üzerinden jetklik adlı satıcıdan 2023 nisan tarihinde steel series 7 kablosuz kulaklık almıştım, bu kulaklık bir ay önce bozuldu ve garantiye yolladım, garanti servis raporunda kulaklığı arızalı olduğu ve değişim için satıcıya başvurmamı söyledi, bende hepsiburada ile konuyu konuştum onlar geldi aldı kargoyu, şimdi bunlar bana 2 sene önceki fiyattan iade yapcaklardı ve sıfırını satıcıdan alabilmem icinde geri kalan fiyatı kupon olarak tanımlayacaktı, işin komedi tarafı bunlar 3 gün sonra kupon olarak tanımladılar ve satıcıda o gün 1 dk sonrasında ürünü 10.250 tl yaptı, durumu hepsiburadaya izah ettim yardımcı olamıyoruz diye cevap verdiler şu an ben ortada kaldım ne yapmam lazım dostlar bi yardım edin şu mübarek ayda.
It's a fucking setup

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,173
Üyeler
169,540
Son üye
Pandora
Top Bottom