Arkadaslar bu hepsiburada denen kepaze sirketten alisveris yapmayin yaptirmayin ben hayatimda bu kadar igrendigimi hatirlamiyorum simdi size bunun sebebini anlatayim derhal. 2 kasim tarihinde acer nitro 5 aldim ve bu bilgisayarin bana gelmesi toplam 7 GÜN SÜRDÜ SAKA GIBI insanlar baska sitelerden tonlarca kolilik alisverislwr yapmasina ragmen max 3-4 günde geliyor ama benim bir laptopumun gelmesi 1 hafta sürdü
neyse konu bu degil tamam belki yogunluk vardir diyip insan gibi karsiladim bu durumu bilgisayarima windows kurulumu yapip driverlari kurdum fakar o da ne? ekranin sol üst kisminda essek kadar isik sizmasi varmis
ddd neyse buna da tamam dedim kolay degisim talebi olusturdum pakedin 14 kasim pazartesi benden teslim alinacagi bildirildi ben de bilgisayari formatlayip paketleyip kaldirdim. Sonra bi bakiyorum adresime kimse gelmedi ve bana bir sms geliyor paket teslim alinamadi diye?!?! Uygulamaya girdigimde ise paket tasinmaya uygun degildir yazmislar
artik bunu görünxe kafayi yedim aradim direkt bu igrenc insanlari benle dalga mi geciliyor adresime kimse gelmemesine ragmen tasinmaya uygun degildir diye alinmadi diye gözüküyor bana 15 kasim sali günü tekrar kuryenin gelecegi söylendi ayriyetten ilgili birimlere güya "aciliyeti oldugu" belirtilmis sonraki gün yine ayni senaryo kimse adresime gelmedi
ben hayatimda bu kadar sinirlendigimi hatirlamiyorum ayipli mal gönderiliyor ve hickimse kargomu almaya tenezzül bile etmiyor sikayet talebi olusturdum durumu belirttim 18 kasim günü beni genel müdürlükten aradilar ve bana "doa raporu alip bize gönderin" dediler??? Ben de siz saka mi yapiyorsunuz beni 20 günden fazladir bekletiyorsunuz simdi de rapor almami mi istiyorsunuz? Ben bu ürünü sizin garantinizin kapsaminda aldim servisle ben neden ugrasiyorum? 14 gün kosulsuz degisim hakkim var servisle falan gram ugrasamam madem bana servise gönderin diyorsunuz ilk degisim talebinde neden bana paket teslim alinacak diyip oyaladiniz dedim ve telefonu yüzüme kapattilar HAHAHQHQHQHSJQQ yemin ediyorum o kadar sinirlendim ki telefonumu parcalayacaktim o an cidden bu igrenc pislik insanlardan alisveris yapmayin 200-300tl fazla verin amazondan alin amazon böyle sacma sapan sebeplerden dolayi asla sizi oyalamaz ben magdur oldum hepsiburadadan laptop alacal baskasi vaesa magdur olmasin