Neler Yeni

hepsiburada rezilligi

Can...

80+ Platinum
Ucuz fiyata Hepsiburada'da bir şey bulursam hiçbir şekilde almıyorum artık. Tamir görmüş, iadeden gelmiş, kutusu açılmış ürün oluyor genelde. Fazla verin Amazon'dan alın.
Kanıt göster kardeşim benim öyle sallamak kolay insanların kafasını karıştırmayın boş bilgisiz yorumlarınızla kaç tane tamirli ürün veya açık ürün geldi eline de konuşuyorsun kanıt göster tamam dicem.

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Allah allah çok koyktum nütfen hakayet et bana bende diyorum ki kendin adamlara diyip vercem kod verin deseydin burda firmanın suçu yok kargo firmasına ya bilgi verilmedi ya da kargo firması yoğundu gelemedi yada kargo firması umursamadı bir sana kötü geldi diye bir marka kötü olmuyor yıllardır alışveriş yaparım kulaklık aldım bişey olmadan adamlar iade aldı ve ürünü kullandım denedim sevmedim iade ettim çok güzel boş yapıyorsun burda markaya salliyacam diye kendi başını yakarsın haberin olsun MARKA KARALAMA yapıyorsun çünkü boş yere kendi eşekliğinden
Beyninin olmadigini kanitlamakta cok iyisin ama burasi yeri degil hadi uzayabilirsin simdi konumdan

kırmızışarapp

80+ Silver
Ucuz fiyata Hepsiburada'da bir şey bulursam hiçbir şekilde almıyorum artık. Tamir görmüş, iadeden gelmiş, kutusu açılmış ürün oluyor genelde. Fazla verin Amazon'dan alın.
+94789479

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
böyle saçma bir yorum görmedim :D siz gidip teknoloji mağazasından alın en iyisi , oradan hem görüp alırsınız hem de güzelinden 2 katı fiyat bayılırsınız.

kırmızışarapp

80+ Silver
Kanıt göster kardeşim benim öyle sallamak kolay insanların kafasını karıştırmayın boş bilgisiz yorumlarınızla kaç tane tamirli ürün veya açık ürün geldi eline de konuşuyorsun kanıt göster tamam dicem.
Hepsiburada SAVUNUCULAR Federasyon Başkanı mısın canım ? Millet sorun yaşıyor olamaz mı ? Ben bunu bizim ülkedeki duruma benzettim ama neyse siyasete girmeyelim :D

Can...

80+ Platinum
Amazon dışındaki sitelerde iade süreçleri pek olumlu olmuyor genelde. Uğraş dur.
Hocam valla ben şimdiye kadar bir Trendyol'dan ve teknobiyotik ten yaşadım ve bunu herkes yaşıyor ben gidipte marka karalamasi yapmadım teknobiyotik dışında 2650 tl mi yediler işlemci evde bozuk duruyor dava açıcam eve gidince geçenlerde itopyadan monitör aldım pivotta sorun vardı 2 ölü pixel vardı adamlar bana iade mi olsun değişim mi yapalım diye sordu ben bu arkadaşı anlamadım adam bir sorun yaşamış sorun odaklı uğraşmak yerine boş konu açıp marka karalamasi yapıyor üstüne sanki sürekli yaşıyormuş gibi arkadaşlar toplanıyor

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Cidden ayipli ürünü bana kakalayan su firmayi bile savunan insanlar var:D sirf konusmak icin konustugunuz ne kadar da belli ne diyeyim ki umarim ayni sey sizin de basiniza gelir

Tsuu

80+ Bronze
Arkadaslar bu hepsiburada denen kepaze sirketten alisveris yapmayin yaptirmayin ben hayatimda bu kadar igrendigimi hatirlamiyorum simdi size bunun sebebini anlatayim derhal. 2 kasim tarihinde acer nitro 5 aldim ve bu bilgisayarin bana gelmesi toplam 7 GÜN SÜRDÜ SAKA GIBI insanlar baska sitelerden tonlarca kolilik alisverislwr yapmasina ragmen max 3-4 günde geliyor ama benim bir laptopumun gelmesi 1 hafta sürdü :D neyse konu bu degil tamam belki yogunluk vardir diyip insan gibi karsiladim bu durumu bilgisayarima windows kurulumu yapip driverlari kurdum fakar o da ne? ekranin sol üst kisminda essek kadar isik sizmasi varmis :Dddd neyse buna da tamam dedim kolay degisim talebi olusturdum pakedin 14 kasim pazartesi benden teslim alinacagi bildirildi ben de bilgisayari formatlayip paketleyip kaldirdim. Sonra bi bakiyorum adresime kimse gelmedi ve bana bir sms geliyor paket teslim alinamadi diye?!?! Uygulamaya girdigimde ise paket tasinmaya uygun degildir yazmislar:D artik bunu görünxe kafayi yedim aradim direkt bu igrenc insanlari benle dalga mi geciliyor adresime kimse gelmemesine ragmen tasinmaya uygun degildir diye alinmadi diye gözüküyor bana 15 kasim sali günü tekrar kuryenin gelecegi söylendi ayriyetten ilgili birimlere güya "aciliyeti oldugu" belirtilmis sonraki gün yine ayni senaryo kimse adresime gelmedi :D ben hayatimda bu kadar sinirlendigimi hatirlamiyorum ayipli mal gönderiliyor ve hickimse kargomu almaya tenezzül bile etmiyor sikayet talebi olusturdum durumu belirttim 18 kasim günü beni genel müdürlükten aradilar ve bana "doa raporu alip bize gönderin" dediler??? Ben de siz saka mi yapiyorsunuz beni 20 günden fazladir bekletiyorsunuz simdi de rapor almami mi istiyorsunuz? Ben bu ürünü sizin garantinizin kapsaminda aldim servisle ben neden ugrasiyorum? 14 gün kosulsuz degisim hakkim var servisle falan gram ugrasamam madem bana servise gönderin diyorsunuz ilk degisim talebinde neden bana paket teslim alinacak diyip oyaladiniz dedim ve telefonu yüzüme kapattilar HAHAHQHQHQHSJQQ yemin ediyorum o kadar sinirlendim ki telefonumu parcalayacaktim o an cidden bu igrenc pislik insanlardan alisveris yapmayin 200-300tl fazla verin amazondan alin amazon böyle sacma sapan sebeplerden dolayi asla sizi oyalamaz ben magdur oldum hepsiburadadan laptop alacal baskasi vaesa magdur olmasin
ben hiç böyle bir şey yaşadığımı hatırlamıyorum hepsiburadadan soğutuyorsunuz beni 🤣🤣

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Hepsiburada SAVUNUCULAR Federasyon Başkanı mısın canım ? Millet sorun yaşıyor olamaz mı ? Ben bunu bizim ülkedeki duruma benzettim ama neyse siyasete girmeyelim :D
Ülke bunlar yüzündeb bu halde zaten hocam bunlarin akillari yok vur kafasina al elindekileri sesini cikartamaz haklarini arayamaz bunlar

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Benim için Amazon 1, HB 2'dir. Başka satıcıda olsa HB'de satsa hiç sıkıntı yaşamadım. Şans işi biraz

alperennN

80+ Silver
Kesinlikle, ayriyeten Hepsiburada'dan alıpta sağlam gelen bir ürün hatırlamıyorum. Hep bi vuruk çizik oluyor.
Bende anakart almıştım kutusunda jelatin bandrol falan olmayan açılmış ürün yollamışlardı. Kim yerse kârdır diye olta atıyorlar herhalde. Termal pedi de ezikti.
Ben snowman m200 aldım hıyar satıcı x200 göndermişti onun dışında 2 mouse pad aldım yine satıcının hiyarligi birinin yanlarında örgüler vardı diğerinde yoktu 1 de SSD aldım indirimle almama rağmen onda bir problem olmadı hepsi genel olarak 2-4 gün arası geldi

Top Bottom