Forumlarda çok ilan var. Güzel fiyattan koyarsan tabi satılır.Belki satın alanlar unutmuştur. Hepsiburada'da donanımarsivi anketinde en çok istenen işlemci olan Ryzen 5600'ü 2599TL almıştık. (@Abdullah Hacıgül emeği büyük) . 14 gün geçtikten sonra uncharted oyun hediyesini telep etmeyi unutanlar olmuştur. işlemciyi satın alanlara hatırlatayım dedim de bende uncharted var satsam satılır mı bu oyun isteyen çıkar mı?
steam kodumu?Belki satın alanlar unutmuştur. Hepsiburada'da donanımarsivi anketinde en çok istenen işlemci olan Ryzen 5600'ü 2599TL almıştık. (@Abdullah Hacıgül emeği büyük) . 14 gün geçtikten sonra uncharted oyun hediyesini telep etmeyi unutanlar olmuştur. işlemciyi satın alanlara hatırlatayım dedim de bende uncharted var satsam satılır mı bu oyun isteyen çıkar mı?
%50 fiyattan ekledim ikinci el bölümüne forumda.Forumlarda çok ilan var. Güzel fiyattan koyarsan tabi satılır.
steam kodu değil ama amdnin sitesinden verilen kodla alıyorsun amdnın programı senin steami kütüphanene ekliyor. youtube'da var-mış.steam kodumu?
hepsiburada destek sayfasına satın aldığın işlemcinin uncharted promosyunu istediğini belir. onlar sana yardımcı olcak ordanda verilen kod ile amd rewards üzerinden alınıyor-muş. denemedim uncharted olduğu için kod boşta duruyor şuan.Arkadaşlar bende hepsi buradan da bu işlemciyi 7 Kasım'da aldım.hepsi buradayi aradım amd ile iletişime geçin diyor.ben nasıl Alaçam bu kodu bilen varsa yardımcı olurum acaba.