Hepsiburada'da Megabit PC Güvenilir mi?

Reaksiyon skoru
8
Dostlar iyi forumlar herkese başlıkda bahsettiğim gibi hepsiburadafa satış yapan megabit pc de msi rtx 3070 suprim x modeline denk geldim uzun zamandır almak istiyordum bu modeli alma isteğim tavan yapmış durumda ancak bu satıcıdan alan kimse gözükmüyor veya değerlendirme yapan internete yazdığımız zaman iade problemi gibi sorunlar yaşayan 4-5 kişi gördüm sizce güvenilir mi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Şöyle linkde bırakayım:
MSI VGA Suprim X RTX 3070 OC 8GB 256Bit GDDR6 PCI-Express 4.0 Ekran Kartı

Şunları görüp buradan hala alışveriş yapanın aklına yazık. Sorun yaşayanların söyledikleri; bozuk ürün gönderimi, ikinci el ürün gönderimi, iadede sorun çıkarma, fatura göndermeme, isim değişikliği.

Sizce güvenilir mi?

buna 23k vermek yerine aynı fiyatlara 2. el 4070 alabilirsin hem daha yeni bir kart hemde belleği daha fazla

Şunları görüp buradan hala alışveriş yapanın aklına yazık. Sorun yaşayanların söyledikleri; bozuk ürün gönderimi, ikinci el ürün gönderimi, iadede sorun çıkarma, fatura göndermeme, isim değişikliği.

Sizce güvenilir mi?
Diğer bir yandan sıfır bunu almak yerine aynı fiyatlara RTX 5060 TI alın 16 gb, RX 9060 XT 16 gb alın, RTX 4070 alın, RX 7800 XT alın. Bunu almak pek sağlıklı bir karar değil.

Dostlar iyi forumlar herkese başlıkda bahsettiğim gibi hepsiburadafa satış yapan megabit pc de msi rtx 3070 suprim x modeline denk geldim uzun zamandır almak istiyordum bu modeli alma isteğim tavan yapmış durumda ancak bu satıcıdan alan kimse gözükmüyor veya değerlendirme yapan internete yazdığımız zaman iade problemi gibi sorunlar yaşayan 4-5 kişi gördüm sizce güvenilir mi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Şöyle linkde bırakayım:
MSI VGA Suprim X RTX 3070 OC 8GB 256Bit GDDR6 PCI-Express 4.0 Ekran Kartı
Hocam satıcı iyi olsa bile 3070 almak mantıklı değil 5060ti 4070 alsanız çok daha iyi

Önermiyorum
Sakın alışveriş yapmayın hatalı ürünler gönderiyor

peki teşekkür öderim bu bütçede ryzen 5 5600 için önereceğiniz bir kart var mı mevcut kartım olan msi rtx 3050 yi satıp alacağım

psum corsair cx650f rgb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,745
Üyeler
183,158
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri