hepsiburadadan ürün iadesi

Degisebilir. Ama dusuncem kabul etmiyeceklerinden yana. Keske kargocunun onunde. Falan acsaydiniz ona gore tutanak tuttururdunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iade kabul oldu arkadaşlar
Gozunuz aydin o zaman iyi olmus ne diyeyim
Iyadeniz iyiki kabul olmus
Zodjzjdjzisjzj

Degisebilir. Ama dusuncem kabul etmiyeceklerinden yana. Keske kargocunun onunde. Falan acsaydiniz ona gore tutanak tuttururdunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gozunuz aydin o zaman iyi olmus ne diyeyim
Iyadeniz iyiki kabul olmus
Zodjzjdjzisjzj
dersimi aldım bundan sonra önünde açacam ama canımda yanıyor adamcağızı orada bekletmek .

bu işi kargocular cidiye almıyor benimde 1 urunum gelmedi perşembe bayıye gidip soracam 1 hafta oldu sipariş edeli .bazen ürün bana ulaşmadan sistem teslim edildi diyor .aklım çıkıyor nerede bu ürün diye .
galiba iş satıcı ile alakalı . iyi denk gelirse sorun çıkarmıyorlar.
üzgünüm biraz cümleler bağlantısız oldu

bu işi kargocular cidiye almıyor benimde 1 urunum gelmedi perşembe bayıye gidip soracam 1 hafta oldu sipariş edeli .bazen ürün bana ulaşmadan sistem teslim edildi diyor .aklım çıkıyor nerede bu ürün diye .
galiba iş satıcı ile alakalı . iyi denk gelirse sorun çıkarmıyorlar.
üzgünüm biraz cümleler bağlantısız oldu

Satıcı hepsiburada, kargodan da haberleri var ve ulaştığını da biliyorlar ama sisteme girmiyorlar iade edeceğim dedim diye. Bu şikayeti açınca kargo kodunu sisteme girdiler, teslim edildi göründü vende iade işlemlerini başlattım ve bu gün ürünü gönderdim. Sanırım iade bitince cevap yazıp sorunun giderildiğini belirtecekler. Hakkımı aramayı bilmesem servisti bilmem neydi uğraştırıp geçiştirerek 14 günün geçmesini sağlayacaklardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,930
Üyeler
191,184
Son üye
Sskaid
Geri