Hasanst
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 582
- İsim
- Hasan Said Tamer
Birkaç hafta önce sipariş verdiğim biyoloji kitabını hem normalden geç getirdiler hem de konu anlatımı kitabı yerine test kitabı yolladılar. İade edip tekrar sipariş vermek zorunda kaldım ve bu bana 1 hafta vakit kaybettirdi. Geçen gün 1 TB Segate Barracuda hdd aldım bugün elime ulaştı 1 TB Segate Skyhawk hdd göndermişler. En az iki defa sipariş vermeden doğru ürünü gönderemiyorlar. İade edip tekrar sipariş vermek zorunda kalıcam. Bidaha hepsiburadadan ürün almam, aldırtmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İki satıcının puanları sırasıyla 9,4 ve 8,8 . Bu puanlardaki satıcılar bile bunu yapıyorsa...Birkaç hafta önce sipariş verdiğim biyoloji kitabını hem normalden geç getirdiler hem de konu anlatımı kitabı yerine test kitabı yolladılar. İade edip tekrar sipariş vermek zorunda kaldım ve bu bana 1 hafta vakit kaybettirdi. Geçen gün 1 TB Segate Barracuda hdd aldım bugün elime ulaştı 1 TB Segate Skyhawk hdd göndermişler. En az iki defa sipariş vermeden doğru ürünü gönderemiyorlar. İade edip tekrar sipariş vermek zorunda kalıcam. Bidaha hepsiburadadan ürün almam, aldırtmam.