Hepsijet hafta sonları dağıtım yapıyor mu ?

Reaksiyon skoru
29
cuma günü çanakkaleden bir kargo teslim edilecek hepsijet firmasına hafta sonu dağıtım yapıyormu hepsijet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

istanbula gelecek kargo

Cumartesi yapıyor pazar gününe hiç denk gelmedim

Cumartesi yapıyor pazar gününe hiç denk gelmedim
vallahi hocam kimisi diyor pazar günüde dağıtım yapıyor kimisi de bölgeye göre değişiyor diyor aklımı kurcaladı vallahi

vallahi hocam kimisi diyor pazar günüde dağıtım yapıyor kimisi de bölgeye göre değişiyor diyor aklımı kurcaladı vallahi
Valla pazar günü dağıtım yapan firma görmedim ben bulunduğum yerde. Cumartesi ise her kargo firması dağıtım yapıyor

birkaç kişide öyle demişti hocam bölgeden bölgeye değişiyor diye teşekkür ederim
Ne demek hocam

Cumartesi günleri her kargo firmasi yapıyor.Pazar günleri ise kolay gelsin,trendyol express ve hepsijet yapıyor
Benim tek şahit olduğum değişik kargo saati pazar günü akşam saat 9da PTT kargom gelmişti :D abiye soruncada bayramda sarktı pazar gecede dağıtım yapiyom demişti

Ne demek hocam

Benim tek şahit olduğum değişik kargo saati pazar günü akşam saat 9da PTT kargom gelmişti :D abiye soruncada bayramda sarktı pazar gecede dağıtım yapiyom demişti
Duruma göre de degisebiliyor oyuzden

Ne demek hocam

şanslısın hocam ptt şu dağıtım konusunda biraz sıkıntılı bana göre birde depoda bekletiyorlar istanbuldayım ne zaman pttden kargo beklesem başakşehirde beklemede:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,350
Üyeler
174,351
Son üye
ne bilim ben
Geri