ben dağıtıma çıkmadan önce yurtiçi kargo şubesinden almıştım belki sende alabilirsinmerhabalar. bayramdan ötürü siparişim haftaya elime ulaşacak şekilde görünüyor. hepsijetin kargo dağıtım merkezine gitsem oradan teslim alabilir miyim? yoksa dağıtımı mı beklemem lazım?
Selam hocam ben hepsijet dağıtımında çalışıyorum malesef hepsijette diger firmalar gibi gelip subeden veya depodan teslim sağlanamıyor yarin dağıtım olucak yarin eline ulasmazsa salıya kadar beklemek zorundasınmerhabalar. bayramdan ötürü siparişim haftaya elime ulaşacak şekilde görünüyor. hepsijetin kargo dağıtım merkezine gitsem oradan teslim alabilir miyim? yoksa dağıtımı mı beklemem lazım?
hepsijette yok o olaymerhabalar. bayramdan ötürü siparişim haftaya elime ulaşacak şekilde görünüyor. hepsijetin kargo dağıtım merkezine gitsem oradan teslim alabilir miyim? yoksa dağıtımı mı beklemem lazım?
bazı arkadaslar alırsın demiş de hocam sizin gibi diyende var ne yapsam bilemedimSelam hocam ben hepsijet dağıtımında çalışıyorum malesef hepsijette diger firmalar gibi gelip subeden veya depodan teslim sağlanamıyor yarin dağıtım olucak yarin eline ulasmazsa salıya kadar beklemek zorundasın
Alamıyorsun.bazı arkadaslar alırsın demiş de hocam sizin gibi diyende var ne yapsam bilemedim
Merhaba hocam kolay gelsin kargoda çalışmıştım hepsijett trendyol gibi şirketler benzer işleyişe sahip direkt ürünler depodan dağıtıma çıkıyor teslim alabilmen için bir şubesi bulunmaz bazı siparişlerde teslimat adresinden al diyor ama o nasıl işliyor bilmiyorum ha keza diyelim gideyim depoya dedin çok yol çekersin genelde şehir dışında oluyor İzmirde mesela kolay gelsin kemal paşada ama epey dışında diğer kargolarda genelde öyle ama yırt içi gibi benzer kargoların zaten şubeleri varmerhabalar. bayramdan ötürü siparişim haftaya elime ulaşacak şekilde görünüyor. hepsijetin kargo dağıtım merkezine gitsem oradan teslim alabilir miyim? yoksa dağıtımı mı beklemem lazım?
Sen bilirsin dedigim gibi yarin zaten dagitim olucak yarın gelmez ise salıya kadar kapali olucak istiyorsan depolara şubelere ugra hepsi kapali olcak tavsiyem bosuna ugrasmaman içinbazı arkadaslar alırsın demiş de hocam sizin gibi diyende var ne yapsam bilemedim
uğraşmayayım o zaman hocam. teşekkürlerSen bilirsin dedigim gibi yarin zaten dagitim olucak yarın gelmez ise salıya kadar kapali olucak istiyorsan depolara şubelere ugra hepsi kapali olcak tavsiyem bosuna ugrasmaman için
İstiyorsan özelden gönderi numarasi verirsen yarin sabah senin icin kontrol saglayabilirim gelip gelmeyecegini yazarımkötü oldu ya. teşekkürler bilgilendirme için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uğraşmayayım o zaman hocam. teşekkürler
hepsijet diger markalar gibi degil biraz daha tedbirli sıkıbazı arkadaslar alırsın demiş de hocam sizin gibi diyende var ne yapsam bilemedim