HepsiJet kargo dağıtım merkezi

amadeus22

80+
Reaksiyon skoru
49
merhabalar. bayramdan ötürü siparişim haftaya elime ulaşacak şekilde görünüyor. hepsijetin kargo dağıtım merkezine gitsem oradan teslim alabilir miyim? yoksa dağıtımı mı beklemem lazım?

merhabalar. bayramdan ötürü siparişim haftaya elime ulaşacak şekilde görünüyor. hepsijetin kargo dağıtım merkezine gitsem oradan teslim alabilir miyim? yoksa dağıtımı mı beklemem lazım?
ben dağıtıma çıkmadan önce yurtiçi kargo şubesinden almıştım belki sende alabilirsin

Son düzenleme:
Selam hocam ben hepsijet dağıtımında çalışıyorum malesef hepsijette diger firmalar gibi gelip subeden veya depodan teslim sağlanamıyor yarin dağıtım olucak yarin eline ulasmazsa salıya kadar beklemek zorundasın

hepsijette yok o olay

Selam hocam ben hepsijet dağıtımında çalışıyorum malesef hepsijette diger firmalar gibi gelip subeden veya depodan teslim sağlanamıyor yarin dağıtım olucak yarin eline ulasmazsa salıya kadar beklemek zorundasın
bazı arkadaslar alırsın demiş de hocam sizin gibi diyende var ne yapsam bilemedim

Merhaba hocam kolay gelsin kargoda çalışmıştım hepsijett trendyol gibi şirketler benzer işleyişe sahip direkt ürünler depodan dağıtıma çıkıyor teslim alabilmen için bir şubesi bulunmaz bazı siparişlerde teslimat adresinden al diyor ama o nasıl işliyor bilmiyorum ha keza diyelim gideyim depoya dedin çok yol çekersin genelde şehir dışında oluyor İzmirde mesela kolay gelsin kemal paşada ama epey dışında diğer kargolarda genelde öyle ama yırt içi gibi benzer kargoların zaten şubeleri var

kötü oldu ya. teşekkürler bilgilendirme için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen bilirsin dedigim gibi yarin zaten dagitim olucak yarın gelmez ise salıya kadar kapali olucak istiyorsan depolara şubelere ugra hepsi kapali olcak tavsiyem bosuna ugrasmaman için
uğraşmayayım o zaman hocam. teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,956
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri