Neler Yeni

Yardım Hepsijett cumartesi bu saatte kargoya verildi diyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Can
Bir adet psu siparişi vermiştim pazartesi kargoya verirler getirirler diye fakat psu cumartesi günü üstelik bu saatte anormal bir şekilde kargoya veriliyor . Satıcı Hepsiburada yazıyor . Olayı nedir ? Daha önce hepsijetten herhangi bir kargo da almadım . ( Sorun çözüldü arkadaşlar )
Screenshot_2021-11-06-22-43-27-776_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hepsiJET e-ticaret kargo sistemini esas alan bir kargo firmasıdır. Hepsiburada dışındaki satıcılar 23.00'a kadar çalışan toplayıcılar vasıtası ile haftasonu da dahil kargoya ürün teslim edebilir.
Satıcısı hepsiburada olan ürünlerde her zaman kargoya teslim edilme imkanı vardır çünkü zaten adamın kendi firması.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsiJET e-ticaret kargo sistemini esas alan bir kargo firmasıdır. Hepsiburada dışındaki satıcılar 23.00'a kadar çalışan toplayıcılar vasıtası ile haftasonu da dahil kargoya ürün teslim edebilir.
Satıcısı hepsiburada olan ürünlerde her zaman kargoya teslim edilme imkanı vardır çünkü zaten adamın kendi firması.
Peki konuyu biraz sapıtıyorum ama bir şey daha sormak istiyorum . Rsa-Teknoloji diye bir satıcıdan gidip kasa aldım ve benim yan numaramı iki saat civarı sonra 212 ile başlayan bir numara aradı sonra kargo adresiniz yanlış sizi müşteri hizmetlerine yönlendiriyorum dedi ve kapattı aradığımda ise 15 dakika beklemeye rağmen açan olmadı . Bu dolandırıcı işi midir ? Rsa teknoloji ile alakası var mı ? İptal etmelimiyim ?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Peki konuyu biraz sapıtıyorum ama bir şey daha sormak istiyorum . Rsa-Teknoloji diye bir satıcıdan gidip kasa aldım ve benim yan numaramı iki saat civarı sonra 212 ile başlayan bir numara aradı sonra kargo adresiniz yanlış sizi müşteri hizmetlerine yönlendiriyorum dedi ve kapattı aradığımda ise 15 dakika beklemeye rağmen açan olmadı . Bu dolandırıcı işi midir ? Rsa teknoloji ile alakası var mı ? İptal etmelimiyim ?
Hepsiburada'da kolay kolay dolandırıcılık olmaz.
Satıcı dolandırıcı değildir. Satıcı puanı 9.9.
Adamın yeri belli yurdu belli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Can
Hepsiburada'da kolay kolay dolandırıcılık olmaz.
Satıcı dolandırıcı değildir. Satıcı puanı 9.9.
Adamın yeri belli yurdu belli.
Peki benim yan numaramı neden özellikle 212 ile başlayan bir numara arayıp korkuttu kapattı . Ben özellikle bundan sonra tedirgin oldum iptal etsem mi düşüncesine girdim ve etmedim . Psu pazartesi gelirken kasanın Çarşamba geliyor oluşu tuhaf doğrusu . Gerçi ikisini de farklı satıcıdan aldım .

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Peki benim yan numaramı neden özellikle 212 ile başlayan bir numara arayıp korkuttu kapattı . Ben özellikle bundan sonra tedirgin oldum iptal etsem mi düşüncesine girdim ve etmedim . Psu pazartesi gelirken kasanın Çarşamba geliyor oluşu tuhaf doğrusu . Gerçi ikisini de farklı satıcıdan aldım .
Evet. Tuhaf. Kasanızın geç gelmesindeki sebep belki de kasanızı uzaylılar çalmıştır ve o yüzden gecikme olmuştur.
İlk defa mı internetten sipariş veriyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Can
Evet. Tuhaf. Kasanızın geç gelmesindeki sebep belki de kasanızı uzaylılar çalmıştır ve o yüzden gecikme olmuştur.
İlk defa mı internetten sipariş veriyorsunuz?
Hayir daha önce SSD alışverişim oldu ve uzun zaman sonra bilgisayar topluyorum bence biraz bu tepkim normal kusura bakmayın .

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hayir daha önce SSD alışverişim oldu ve uzun zaman sonra bilgisayar topluyorum bence biraz bu tepkim normal kusura bakmayın .
Yanlışlıkla aramış olabilir o kişi. Eğer ki zaten sorun olursa ürünle ilgili 14 gün iade hakkınız var.
Sonra satıcılar farklı. Farklı kişiler. Yani kargo sürelerinin farklı olması da doğal.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
212 numarası İstanbul Avrupa Yakasına aittir. Ürünü satın aldığını kişi orada hizmet verdiğinden dolayı bu numaradan araması normaldir.
Soruna gelecek olursak dolandırıcılıkla alakası yok kargo adresinin yanlış olduğunu belirtmiş ve müşteri hizmetlerine yönlendirmiş. Müşteri hizmetleri yoğun olabilir ara sıra tekrar arayarak şansınızı deneyin.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir adet psu siparişi vermiştim pazartesi kargoya verirler getirirler diye fakat psu cumartesi günü üstelik bu saatte anormal bir şekilde kargoya veriliyor . Satıcı Hepsiburada yazıyor . Dolandırıcı olabilir mi ?
Alıntıyı görüntüle
Daha erken saatte kargoya verilip sisteme geç işlenme durumuda olabiliyor. Saatlere o kadar takılmayın.
Kasayı keşke önü mesh olan model tercih etseydiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Can
212 numarası İstanbul Avrupa Yakasına aittir. Ürünü satın aldığını kişi orada hizmet verdiğinden dolayı bu numaradan araması normaldir.
Soruna gelecek olursak dolandırıcılıkla alakası yok kargo adresinin yanlış olduğunu belirtmiş ve müşteri hizmetlerine yönlendirmiş. Müşteri hizmetleri yoğun olabilir ara sıra tekrar arayarak şansınızı deneyin.
Yanlış olma olasılığı bile yok birincisi kargoya diğer ürün veriliyor fakat diğeri verilemeyip aranıyor . Apartman adından ve numarasından tut adres sokak mahalle il ilçe gibi şeyler hepsi doğru... Bu nasıl olabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha erken saatte kargoya verilip sisteme geç işlenme durumuda olabiliyor. Saatlere o kadar takılmayın.
Kasayı keşke önü mesh olan model tercih etseydiniz.
Şimdi yazdığım cevabı ve cevapladığım metini sizde okur musunuz bi .
Bu mesajı .

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yanlış olma olasılığı bile yok birincisi kargoya diğer ürün veriliyor fakat diğeri verilemeyip aranıyor . Apartman adından ve numarasından tut adres sokak mahalle il ilçe gibi şeyler hepsi doğru... Bu nasıl olabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi yazdığım cevabı ve cevapladığım metini sizde okur musunuz bi .

Bu mesajı .
Firma bugün kargoya verecekken belki kargonun sisteminde sizin adresiniz net olarak gözükmemiş olabilir. Bu sebepten sizden tekrar adres istemiş olabilirler.
Yani bugün kargoya verilen üründen ve firma tarafından aranmaktan neden bu karar korktunuz onu anlayamadım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Can
Firma bugün kargoya verecekken belki kargonun sisteminde sizin adresiniz net olarak gözükmemiş olabilir. Bu sebepten sizden tekrar adres istemiş olabilirler.
Yani bugün kargoya verilen üründen ve firma tarafından aranmaktan neden bu karar korktunuz onu anlayamadım?
Ben bu numarayı açtığımda müşteri hizmetlerine yönlendiriliyor deyip kapattı ve tekrar aradığımda en az 15 dakika bekledim dönüş yapan olmadı ve aklıma bu konudaki dolandırıcılık geldi adres yanlış olsa diğer ürün kargoya da verilemezdi mantık olarak bunlar nasıl veremiyor . Ve bu doğru ise bu kargo ne olacak ? Son olarak ise o ürün 8 Kasım da kargoya verilecek 10 Kasım da ise gelecek

Top Bottom