- Konu Sahibi Konu Sahibi
bundan kaynaklanıyor olabilir mi?hocam driver booster ı sil tüm driverları sil kendin kur o uygulama saçma sapan driverlar kuruyor
bundan kaynaklanıyor olabilir mi?hocam driver booster ı sil tüm driverları sil kendin kur o uygulama saçma sapan driverlar kuruyor
evet tüm güncellemelri yaptım. ge force experince dan mı bahsediyorsunuz?
Hocam darboğaz var ise aynı sistem MSI da yapmış. O sistemde darboğaz bence yok.. Msı gibi büyük firmalar sizce bunu test etmeden piyasaya darboğaz yapacak kasa sürerler mi ? İşlemci gayet yeterlii... Teknik verilere bakmadan mı söylüyorsunuz darboğaz diye... İşlemci 6 çekirdekli i5Hocam ben size özelden yardim ettim. Uzunca açıkladım Vatan Bilgisayar size toplanmaması gereken bir sistemi toplayıp satmış ve darboğazın olduğundan bahsettim.
yani bi ihtimal?bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
hocam aynı sistem arkadaşımda da var ama o bus sorunları yaşamıyor darboğaz olsa onda da olmazmıydı?Hocam ben size özelden yardim ettim. Uzunca açıkladım Vatan Bilgisayar size toplanmaması gereken bir sistemi toplayıp satmış ve darboğazın olduğundan bahsettim.
Bana alttaki sistemimde darboğaz yapıyorlar demişti başka bir forumda. Bu sistem bu ekran kartına darboğaz yapmaz... MSI dedğiniz firma pazardan aldığınız markalara benzemez. Firma itibarını korur ve mantıksız sistem yapmaz. Bu sistemler dünyada binlerce kişiye satılıyor.MSI ya da herhangi bir markanın sistemleri beni ilgilendirmiyor. Firmalar senin hayrına bu işi yapmıyor yapacağı kara bakar.
hocam sizde de darboğaz yaptıysa eğer bu konuyu nasıl çözdünüzBana alttaki sistemimde darboğaz yapıyorlar demişti başka bir forumda. Bu sistem bu ekran kartına darboğaz yapmaz... MSI dedğiniz firma pazardan aldığınız markalara benzemez. Firma itibarını korur ve mantıksız sistem yapmaz. Bu sistemler dünyada binlerce kişiye satılıyor.
hocam sizde de darboğaz yaptıysa eğer bu konuyu nasıl çözdünüz
peki ben bu sorunu nasıl çözeceğim? benchmark testine sokup sonuçları birazdan sizinle paylaşıyorumDarboğaz yok. Çözmeme gerek kalmadı. Alttaki sistemde işlemcinin yetmemesinin imkanı yok.. Biri öyle uydurdu işte..
Sistem masaüstü değilde mobil olsaydı katılırdım size..Siz öyle sanmaya devam edebilirsiniz. Buna aynı şekilde i5 mobil işlemciye zamanında 1060 gibi kartları takan laptop üreticilerini de dahil etmeyi unutmayayım ama...