Neler Yeni

her ayarda aynı fps değerlerini alıyorum?

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
evet tüm güncellemelri yaptım. ge force experince dan mı bahsediyorsunuz?

Evet Ordan. birde nvidia denetim ayarlarından yüksek performanslı nvidia işlemci seçili mi ?

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
Hocam ben size özelden yardim ettim. Uzunca açıkladım Vatan Bilgisayar size toplanmaması gereken bir sistemi toplayıp satmış ve darboğazın olduğundan bahsettim.
Hocam darboğaz var ise aynı sistem MSI da yapmış. O sistemde darboğaz bence yok.. Msı gibi büyük firmalar sizce bunu test etmeden piyasaya darboğaz yapacak kasa sürerler mi ? İşlemci gayet yeterlii... Teknik verilere bakmadan mı söylüyorsunuz darboğaz diye... İşlemci 6 çekirdekli i5

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batın AKAR

eduppp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
emrecan
Hocam ben size özelden yardim ettim. Uzunca açıkladım Vatan Bilgisayar size toplanmaması gereken bir sistemi toplayıp satmış ve darboğazın olduğundan bahsettim.
hocam aynı sistem arkadaşımda da var ama o bus sorunları yaşamıyor darboğaz olsa onda da olmazmıydı?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,333
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
MSI ya da herhangi bir markanın sistemleri beni ilgilendirmiyor. Firmalar senin hayrına bu işi yapmıyor yapacağı kara bakar.

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
MSI ya da herhangi bir markanın sistemleri beni ilgilendirmiyor. Firmalar senin hayrına bu işi yapmıyor yapacağı kara bakar.
Bana alttaki sistemimde darboğaz yapıyorlar demişti başka bir forumda. Bu sistem bu ekran kartına darboğaz yapmaz... MSI dedğiniz firma pazardan aldığınız markalara benzemez. Firma itibarını korur ve mantıksız sistem yapmaz. Bu sistemler dünyada binlerce kişiye satılıyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,333
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Siz öyle sanmaya devam edebilirsiniz. Buna aynı şekilde i5 mobil işlemciye zamanında 1060 gibi kartları takan laptop üreticilerini de dahil etmeyi unutmayayım ama...

eduppp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
emrecan
Bana alttaki sistemimde darboğaz yapıyorlar demişti başka bir forumda. Bu sistem bu ekran kartına darboğaz yapmaz... MSI dedğiniz firma pazardan aldığınız markalara benzemez. Firma itibarını korur ve mantıksız sistem yapmaz. Bu sistemler dünyada binlerce kişiye satılıyor.
hocam sizde de darboğaz yaptıysa eğer bu konuyu nasıl çözdünüz

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
hocam sizde de darboğaz yaptıysa eğer bu konuyu nasıl çözdünüz

Darboğaz yok. Çözmeme gerek kalmadı. Alttaki sistemde işlemcinin yetmemesinin imkanı yok.. Biri öyle uydurdu işte..

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Eğer MSI Afterburner ile FPS testi yapıyorsan monitörün kaç hz ise o değerden yukarı çıkmaz otomatik ayarlıyor ama bazen yukarı çıkabiliyor. Zaten yukarı çıksa da monitörün kaç hz ise o değerden yukarı fps değerini göremezsin. Örnek monitörün 75 hz ise 150 fps alsan bile monitörün sanma bunun 75'ini gösterir.

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
Siz öyle sanmaya devam edebilirsiniz. Buna aynı şekilde i5 mobil işlemciye zamanında 1060 gibi kartları takan laptop üreticilerini de dahil etmeyi unutmayayım ama...
Sistem masaüstü değilde mobil olsaydı katılırdım size..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,602
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom