Asag
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Selamlar, forumda pek fazla göremedim, canım da sıkılmıştı, bari öneride bulunayım dedim. Pek bir anlamı yok ama dursun burada.
XRades 30x25
XRades 40x40
Xrades 70x30
XRades 90x40
QP Hexa XL (90x40)
QP Honeycomb XL (90x40)
QP Prism (80x30)
(Stoklara geldiğinde düşünülebilir, özellikle Pusat K3 Pro kullananlar için hoş bir öneri.)
James Donkey JD450 Pro
HP Omen 200
Steelseries QCK+ Medium
HyperX Fury S Pro
Steelseries QCK+ Large
HP Omen 300
Monster Pusat RGB Gaming Mousepad V2
XPG BattleGround Prime XL RGB
Şimdilik önerilerim bu kadar, daha yüksek bütçeyi araştırmadım, araştırdığım zaman eklemeler yapacağım fakat zaten mousepade 300 liradan fazla bayılmak pek mantıklı gelmiyor. Önerileriniz varsa listeye eklerim.
(Pek mantıklı bir rehber değil ama dediğim gibi can sıkıntısı.)
Hepinize teşekkürler, iyi forumlar!
Küçük bir şeye daha değinmek istiyorum...
Bildiğiniz üzere Steelseries mousepadlerin 3 adet farklı modeli var ve modele göre fiyatlandırmada bulunuyorlar. Modelleri kısaca açıklayacağım hangisini kendinize uygun görürseniz ona göre tercih yapabilirsiniz.
Steelseries QCK+ : İnce yapılı ve kenarları dikişsizdir.
Steelseries QCK Edge : İnce yapılı ve kenarları dikişlidir.
Steelseries QCK Heavy : Kalın yapılı ve kenarları dikişsiz.
(Kenarları dikişsiz olanlarda da soyulma gibi bir durum yok, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.)
0-50 TL Arası Mousepad Önerisi :
XRades aslında pek bilindik bir marka değil fakat forumda kullanan kişiler mevcut ve hepsi çok memnun. 12 adet desen seçeneği ve 4 adet ölçüsü bulunuyor. 50 TL'ye kadar 3 boy mevcut, uygun olanı seçip alabilirsiniz.XRades 30x25
XRades 40x40
Xrades 70x30
50-150 TL Arası Mousepad Önerisi :
Bütçe yükseldiği için araya çok marka giriyor, hepsini açıklamayacağım fakat hepsi gayet kullanışlı ürünler.XRades 90x40
Nam-ı diğer halı mousepad. Masayı kaplasın, klavye mouse üstünde olsun diyenler ve bütçesi düşük olanlar tercih edebilir, yine aynı marka, 12 adet desen seçeneği var ve boyutu gayet yeterli.XRades 90x40
QP Mousepad Modelleri (80x30/90x40)
Yapı olarak çok hoş ve 3 modele sahip. Renkli arayanlar için hoş bir tercih.QP Hexa XL (90x40)
QP Honeycomb XL (90x40)
QP Prism (80x30)
Monster Pusat Gaming Mousepad (33x26)
Monster Pusat Gaming Mousepad
Monster Pusat Gaming Mousepad (80x30)
Monster Pusat Gaming Mousapad XLarge(Stoklara geldiğinde düşünülebilir, özellikle Pusat K3 Pro kullananlar için hoş bir öneri.)
James Donkey JD450 Pro (45x45)
Kuzenim kullanıyor, gayet kaygan bir yüzeye sahip, boyutu yeterli derecede büyük. Öneririm.James Donkey JD450 Pro
HP Omen 200 (45x40)
Aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum, Steelseries ortaklığı ile üretilen bir ürün. Kafanız rahat olsun yani.HP Omen 200
Steelseries QCK+ Medium (32x27)
Ben bu boyutta mousepad almazdım ama yüksek hassasiyet kullanıyorsanız alabilirsiniz.Steelseries QCK+ Medium
150-300 Arası Mousepad Önerisi :
HyperX Fury S Pro (40x45)
HyperX Fury S Pro
Steelseries QCK+ Large (45x40)
Steelseries QCK+ Large
HP Omen 300 (90x40)
HP Omen 300
Monster Pusat RGB Gaming Mousepad V2 (Kablosuz Şarj) (35x25)
Bu fiyata gerçekten dopdolu, küçük olması biraz üzücü fakat yine yüksek hassasiyet kullananlar düşünebilir.Monster Pusat RGB Gaming Mousepad V2
XPG BattleGround Prime XL RGB (90x42)
Bu ürüne kefil olabilirim. Çok kaliteli ve şık bir mousepad. Bütçeniz varsa şiddetle tavsiye ederim.XPG BattleGround Prime XL RGB
Şimdilik önerilerim bu kadar, daha yüksek bütçeyi araştırmadım, araştırdığım zaman eklemeler yapacağım fakat zaten mousepade 300 liradan fazla bayılmak pek mantıklı gelmiyor. Önerileriniz varsa listeye eklerim.
(Pek mantıklı bir rehber değil ama dediğim gibi can sıkıntısı.)
Hepinize teşekkürler, iyi forumlar!
Küçük bir şeye daha değinmek istiyorum...
Bildiğiniz üzere Steelseries mousepadlerin 3 adet farklı modeli var ve modele göre fiyatlandırmada bulunuyorlar. Modelleri kısaca açıklayacağım hangisini kendinize uygun görürseniz ona göre tercih yapabilirsiniz.
Steelseries QCK+ : İnce yapılı ve kenarları dikişsizdir.
Steelseries QCK Edge : İnce yapılı ve kenarları dikişlidir.
Steelseries QCK Heavy : Kalın yapılı ve kenarları dikişsiz.
(Kenarları dikişsiz olanlarda da soyulma gibi bir durum yok, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.)
Son düzenleme: