Neler Yeni

Her hafta 1GB RAM’im azalıyor?

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Ne oluyor cidden anlamadım. Her hafta sistem açılmamaya başlıyor ve bir tane RAM’i çıkartınca düzeliyor. 4GB belleğim vardı bu sorun oldu 3GB ye düştüm, şimdi yine oldu ancak 2GB RAM ile çalışıyor sistem. Niye oluyor bu 😅

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
RAM'lerin kafa uçmuş olabilir. Memtest86 testi yap.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Evet memtest şart görünüyor. Ben olsam önce biosu sıfırlardım tekrar denerdim. Sonra memtest yapardım.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu sorun eski nesil bilgisayar parçalarında çok yaşanıyor ddr2 de bende buna çok denk geliyorum her şey malzeme kalitesinde bitiyor neme maruz kalınca bi anca bitebiliyor bios ayarlarında oc ile oynuyorsanız bazen dayanmıyor veya temizleme yaparken fön makinesi veya ısı uyguluyorsanız bezen dayanamıyor.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet memtest şart görünüyor. Ben olsam önce biosu sıfırlardım tekrar denerdim. Sonra memtest yapardım.
Hiç açılmıyor sistem. Açıkken donuyor hiçbir işlem yapmıyor ondan sonra sadece fanlar dönüyor sistemi açınca 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sorun eski nesil bilgisayar parçalarında çok yaşanıyor ddr2 de bende buna çok denk geliyorum her şey malzeme kalitesinde bitiyor neme maruz kalınca bi anca bitebiliyor bios ayarlarında oc ile oynuyorsanız bazen dayanmıyor veya temizleme yaparken fön makinesi veya ısı uyguluyorsanız bezen dayanamıyor.
OC veya temizleme yapmadım. İkinci el aldım bellekleri alalı 2 ay falan oluyor o nasıl kullandı bilmiyorum.

Acaba 3 RAM yan yana durunca çok ısınıyorlar da o yüzden mi bozuluyorlar?

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hiç açılmıyor sistem. Açıkken donuyor hiçbir işlem yapmıyor ondan sonra sadece fanlar dönüyor sistemi açınca 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

OC veya temizleme yapmadım. İkinci el aldım bellekleri alalı 2 ay falan oluyor o nasıl kullandı bilmiyorum.

Acaba 3 RAM yan yana durunca çok ısınıyorlar da o yüzden mi bozuluyorlar?
öyle bir şey olacağından zannetmiyorum dediğim gibi eski nesil olduğu için ömrünü tamamlıyor olabilir veya malzeme kalitesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,992
Üyeler
168,719
Son üye
Hakan Aslan
Top Bottom