Neler Yeni

Her Oyunu Açabilecek Sistem Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Yıldırım
Bütçe
40000
Merhabalar. Yakın zamanda pc almayı düşünüyorum ve bu konuda bayağı bilgisizim. İstediğim oyunları(Gow, elden ring, rdr2, witcher 3...) açabilecek bir sistem almak istiyorum. Bu sistem için en az ne kadar para ayırmalıyım?(En fazla 40-45 bin ayırabilirim) Bu bütçe yeter mi? Monitöre ne kadar para ayırmalıyım? Bir de son olarak hazır sistem mi toplama sistem mi almalıyım? Gerçekten çok fazla yardıma ihtiyacım var. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Jiyu
Merhaba , eğer ki kendiniz montajını yapabilecekseniz indirimlerden f/p parçaları kovalamanız çok iyi olur.
Hazır sistemlerde peşin taksit olmuyor pek. Ekran kartını 6-9 ay peşin taksitle alabiliyorsunuz.
9070xt'yi 28-30k'ya alsanız indirimden taksitle , kalanı da parçalara ayırsanız efsane olurdu.
Hazır sistem için ise bu bütçede bence 7800xt , 4070s sistemler düşünülebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba , eğer ki kendiniz montajını yapabilecekseniz indirimlerden f/p parçaları kovalamanız çok iyi olur.
Hazır sistemlerde peşin taksit olmuyor pek. Ekran kartını 6-9 ay peşin taksitle alabiliyorsunuz.
9070xt'yi 28-30k'ya alsanız indirimden taksitle , kalanı da parçalara ayırsanız efsane olurdu.
Hazır sistem için ise bu bütçede bence 7800xt , 4070s sistemler düşünülebilir.
Hocam söylediğim gibi bilgisayardan gram anlamam. Parçaların piyasasını da bilmiyorum. İndirime girse bile anlamam yaklaşık 2 aydır para biriktiriyorum ve hedefime az kaldığı için bilgilenmek istedim. Ona göre bir plan çizeceğim. Yardımcı olduğunuz için gerçekten teşekkür ediyorum.

Top Bottom