💲Her şey Para mıdır?

💵

• Oy kullanan toplam üye
    165
Sağlık > para > dünyadaki geri kalan her şey

Boş uzatmaya gerek yok parası olmayan evde otururken parası olan yalısından yatına geçiyor orda partiliyor ordan özel jet ile başka ülkeye geçiyor öyle devam. Örnekler abartı çok takmayın.

Her şeyin başı sağlık.

Para sağlıkta kazandırabilir.
Eğlencede
Sevgide
Kısacası evet.
Para sağlık kazandırmaz peh bu ülkenin en zenginlerinden biri helikopterle sahibi olduğu hastaneye giderken yetiştirilemedi ve hayatını kaybetti. Gelecek de bu anlayışla çok sıkıntı yaşarsın

Para, para, para
Varlığı bir dert yokluğu yara

Para sağlık kazandırmaz peh bu ülkenin en zenginlerinden biri helikopterle sahibi olduğu hastaneye giderken yetiştirilemedi ve hayatını kaybetti. Gelecek de bu anlayışla çok sıkıntı yaşarsın
Fakirlikten ölenler peki? Hangisi fazla?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca adamların öldüğü yaş 60 değil 80 90

Benim için her zaman maneviyat maddiyattan üstündür. O yüzden para benim için her şey değildir.

Siz ne dersiniz?
Yaşamak için bile paraya ihtiyacın var bu yüzden evet tabi hızlı koşabiliyosan ayrı.

Her şey para değildir. En kolay örnek sağlığı satın alamamasıdır

Para herşeydir kardeşim, İbrahim Tatlıses bile kafaya 7.62mm kaleş mermisi yedi bir çanta parayla yurt dışına götürdüler adam yaşadı yaşamayı geç program bile yapıyor.. o mermiyi kafaya ben yesem devlet hastanesi morguna koyarlardı direk. demem o ki her şey paradır sağlık, mutluluk ve akla gelen her şey paraya bağlıdır "bana göre"
Tamda bunu örnek göstermek için konuya giriş yapmıştım. Çok temiz özetlemişsiniz. Paran olduktan sonra sağlık konusunda da bir sıkıntın olmuyor.

Para önemlidir hem de çok önemlidir ama "her şey" değildir. Para herşeydir diyen insan para için herşeye yapabilecek insandır. Kimse para önemsizdir de diyemez herşeyden önemlidir de diyemez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağlık>Para>Her şey
Bence aile>sağlık>para>pek çok şey(yalnız her şey değil)

Geri