Her şeyi satmalı mıyım?

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,313
Elimde 2 bilgisayar 1 monitör biraz da ekipman var. Normalde amacım bunlarla bir oyun sistemi kurmaktı ama donma sorununu bir türlü çözemediğim için oyun da oynamadım. Sanırım donmaması için upgrade etmem gerekiyor ama ona da bütçe yok. Sizce elimde ne var ne yok satıp bilgisayar işinden tamamen çekilmek ne kadar mantıklı?

Elimde 2 bilgisayar 1 monitör biraz da ekipman var. Normalde amacım bunlarla bir oyun sistemi kurmaktı ama donma sorununu bir türlü çözemediğim için oyun da oynamadım. Sanırım donmaması için upgrade etmem gerekiyor ama ona da bütçe yok. Sizce elimde ne var ne yok satıp bilgisayar işinden tamamen çekilmek ne kadar mantıklı?
elindeki parçalar neler

Elindeki her şeyi satıp doğru düzgün bir bilgisayar alabilirsin çekilmene gerek yok bilgisayar toplarken de mahalle bilgisayarcısına değil de forumdan yardım alırsan daha iyi olur :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 sistem var monitör ve ekipman dahil 20-30 bin arası bir şey eder sanırım toplam ama satsam mı emin olamadım cidden.
Adam parçaları soruyor 2 sistem 1 monitör yazıp geçme her şeyin marka modelini yaz ekran kartı işlemci ram disk anakart kasa vb marka modellerini yaz

Elindeki her şeyi satıp doğru düzgün bir bilgisayar alabilirsin çekilmene gerek yok bilgisayar toplarken de mahalle bilgisayarcısına değil de forumdan yardım alırsan daha iyi olur :)

Adam parçaları soruyor 2 sistem 1 monitör yazıp geçme her şeyin marka modelini yaz ekran kartı işlemci ram disk anakart kasa vb marka modellerini yaz
Her şeyin markasını bilsem yazarım zaten de ben de bilmiyorum 😀

Sistemlerden biri bu.

Monitör 1080P 144Hz bir şey var bir de 4K 60Hz yeni monitör var ama yeniyi satmam.

Diğer sistemde de Radeon 6800XT ekran kartı i3 8300K işlemci 16GB RAM Z390 MSI anakart gibi şeyler var SSD de 500GB diye biliyorum çünkü 400 küsür alan yazıyor.

Her şeyin markasını bilsem yazarım zaten de ben de bilmiyorum 😀

Sistemlerden biri bu.

Monitör 1080P 144Hz bir şey var bir de 4K 60Hz yeni monitör var ama yeniyi satmam.

Diğer sistemde de Radeon 6800XT ekran kartı i3 8300K işlemci 16GB RAM Z390 MSI anakart gibi şeyler var SSD de 500GB diye biliyorum çünkü 400 küsür alan yazıyor.
Sat gitsin

Satsam pişman olur muyum bilgisayar olmaması sonradan başıma bela olur mu bilmiyorum.
Hocam satınca niye bir daha bilgisayar almıyorsunuz bu ikisini satın 30kya mis gibi pc dizersiniz zaten sizin pc sorunluydu niye bir daha pc dizmiyorsunuz yani

Hocam satınca niye bir daha bilgisayar almıyorsunuz bu ikisini satın 30kya mis gibi pc dizersiniz zaten sizin pc sorunluydu niye bir daha pc dizmiyorsunuz yani
30K ya 4K oynatacak sistem bulamam ki en aşağı 70 bin falan diye hatırlıyorum o sistemleri.

Donma sorununun üzerine gitsen daha iyi değil mi? Özelden yazarsan ilgilenmek isterim. No Charge!

E sorun o ya zaten niye satayım bu oynatsa ya da neden yine oynatmayacak sisteme aynı parayı vereyim 😀
Hocam tamam da şu anki sisteminiz zaten kötü masaüstüne geçerken mi ne donuyor diyordunuz sanki en azından daha iyisini alabiliyorsunuz o bütçeye maalesef 4k oynatmaz ama şu anki sisteminizden gayet iyi olur sizi idare eder yani

Veya hocam diğer 2. Sistemi satın o bi de şu anki sisteminizin anakartı ile işlemcisini de satın ve düzgün anakart ile işlemci alın kasma düzelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,789
Üyeler
190,642
Son üye
mami658
Geri