aga genelde küfürleri alıyo istesemde engelyemem okulda aynı sınıftayız her türlü actırır engeliEngelle kanzi uğraşılmaz manit gibi
yani klasik bir discordchatte ne konusuyo olabilirsiniz ki boşver takma kafaya
olayı şoyle ozetleyim bunlar 1 gün beni 2 kişi kışkırtılar bende allah diye mesaj atım artık en ufak şeyde bunu atıyo bana ama isteyerek olmadfı 3 4 saat zorbaladılaar en son patladım ( 2 sene once yaşandı şuan 5 vakit namaz kılıyorum )Sorun ne burada anlamadım? Her şey derken örneklendirir misin? Yeri biter bir süre sonra :d
Kaç sınıfaga genelde küfürleri alıyo istesemde engelyemem okulda aynı sınıftayız her türlü actırır engeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani klasik bir discord
Mesaj otomatik birleştirildi:
olayı şoyle ozetleyim bunlar 1 gün beni 2 kişi kışkırtılar bende allahı diye mesaj atım artık en ufak şeyde bunu atıyo bana ama isteyerek olmadfı 3 4 saat zorbaladılaar en son patladım
7-8-9 şuan 10 işteKaç sınıf
sa yazzam alıyo küfür etsem ealıyo ne yapsam alıyo bende rahatsız oluyorum hoşuma gitmiyo boyle şeylerSorun ne burada anlamadım? Her şey derken örneklendirir misin? Yeri biter bir süre sonra :d
samimi hatta en yakınlarından 1 tanesi ama cocuk normal haayatta cok iyi birisi pc ye oturunca bişey oluyo cocuğaNe diyeceğimi bilemedim, samimi bir arkadaşın değilse daha az konuş dolayısıyla daha az ss alınacak mesajın olur
Bende de o tarz bir arkadaş var, onlineda konuşmamaya çalışıyorum çok bir yerleri kalkıyor kışkırtıyor benisamimi hatta en yakınlarından 1 tanesi ama cocuk normal haayatta cok iyi birisi pc ye oturunca bişey oluyo cocuğa