Linç yakındır. Kolla bir yerlerini..Yani Açıkçası Her Şey İle Dalga Geçilip Sadece Atatürk İle Dalga Geçilmemesi Saçma.
Atatürkün iyisi kötüsü mü olur?Kendi İşine Gelene İyi Kendi İşine Gelmeyene Kötü Demek Ne Kadar Mantıklı ?
@Besim Tibuk yardım et. Agama dalaşıyorlar..Sorun Atam'da değil sorun diğer kutsallar vb. yani bazı insanlar için hassas olan şeyler ile dalga geçilmesinde sorun olmayıp Atatürk ile dalga geçilince olması.
Bu arada Konu Atatürk değil yani Atatürk yerine başka bir şeyde olabilir.Atatürkün iyisi kötüsü mü olur?
Dalaşma Yok Kardeşim İkimizde Seviyeli şekilde konuşuyoruz@Besim Tibuk yardım et. Agama dalaşıyorlar..![]()
Timur'u koymayın oraya valla @The Last Dragonborn ile birlikte basarız evinizi.. (!)Bu arada Konu Atatürk değil yani Atatürk yerine başka bir şeyde olabilir.
Bazıları dozunu çok kaçırıyor. O yüzden herşeyin mizahı olmaz.İnstagram Çöplüğünde Çok Fazla Olan "Dark Mizah" Türleri. Dinlere, Peygamberlere, Yani Kısacası Bazı Kişiler Tarafınca Kutsal Sayılan Şeylerle Dalga Geçilmesi. Bir İnsanın Farklılıkları Yüzünden "Dark Mizah" Adı Altında Dalga geçilmesi veya Bazı Kötü Tarihi Olaylarla dalga geçilmesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Benim Fikrim ise Çok Fazla Abartılmadığı Sürece Oldukça Komik Ve Kaliteli Olan bir şey.
Niye insan değil mi? Hataları, doğruları elbet olmuştur.Atatürkün iyisi kötüsü mü olur?