Gidip dinimle dalga geçilmesi hoşuma gitmez ateist isen kendine kalsın gidipte ona buna sallama sırf sen inanmadın diye bende inanmiyacak değilimGayet de olur, kaldırayamanlar get out the reality
Ok.Gidip dinimle dalga geçilmesi hoşuma gitmez ateist isen kendine kalsın gidipte ona buna sallama sırf sen inanmadın diye bende inanmiyacak değilim
abartılsada komik bence çok da güzel olur.İnstagram Çöplüğünde Çok Fazla Olan "Dark Mizah" Türleri. Dinlere, Peygamberlere, Yani Kısacası Bazı Kişiler Tarafınca Kutsal Sayılan Şeylerle Dalga Geçilmesi. Bir İnsanın Farklılıkları Yüzünden "Dark Mizah" Adı Altında Dalga geçilmesi veya Bazı Kötü Tarihi Olaylarla dalga geçilmesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Benim Fikrim ise Çok Fazla Abartılmadığı Sürece Oldukça Komik Ve Kaliteli Olan bir şey.
Oldukça Güzel Bir Cevaptı. Değerli Fikrin İçin Teşekkürler.Her şeyin mizahı olur. Bu kişi otorite tarafından bu mizah için cezalandırılmamalı.
Lakin bu demek değildir ki herkes buna alkış tutacak. O kişiye tepki gösterebilir, o kişi(leri)-(yi) toplumdan dışlayabiliriz.
Hoşuna gitsin demiyor zaten.Gidip dinimle dalga geçilmesi hoşuma gitmez ateist isen kendine kalsın gidipte ona buna sallama sırf sen inanmadın diye bende inanmiyacak değilim
Kim belirleyecek hocam sınırı? Kime göre neye göre olacak o sınır?İnsanların kutsal saydığı değerlerle dalga geçilmez yada şakası olmaz. Bunun bir sınırı olmalı.