Neler Yeni

her türlü oyun önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet Ali Şimşek
çok fazla olumsuz yorum var
Mesaj otomatik birleştirildi:

pek hoşuma gitmedi baktım zamanında
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizce hangisi
hocam ikiside çok güzel hikaye bakımından ve grafik bakımından last of us oynanış ve aksiyon bakımından uncharted ben ikisini de oynamanızı tavsiye ederim eğer bütçeniz yoksa dediğim özellikleri göz önünde bulundurup alabilirsiniz ikisinden birini

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet Ali Şimşek
hocam ikiside çok güzel hikaye bakımından ve grafik bakımından last of us oynanış ve aksiyon bakımından uncharted ben ikisini de oynamanızı tavsiye ederim eğer bütçeniz yoksa dediğim özellikleri göz önünde bulundurup alabilirsiniz ikisinden birini
bir de unutmadan last of us biraz fps açısından sorunlu iyi bir sistemin yoksa alma alacaksan da sisteminin last of us da ki fps testlerini izle

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Forager

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet Ali Şimşek
Ek olarak önce Last of us oyna, sonra Uncharted'a geç. Last of us kısa geldi bana ve Uncharted kadar iyi gelmedi.
ikisininde çok güzel yaptığı ayrı ayrı işler var dediğim gibi hikaye , grafik ve atmosfer açısından last of us daha iyi ama mekanikler , oynanış ve aksiyon açısından uncharted last of us ı gerisinde bırakiyor

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Trine 1 2 3 4de tavsiye ederim

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
ikisininde çok güzel yaptığı ayrı ayrı işler var dediğim gibi hikaye , grafik ve atmosfer açısından last of us daha iyi ama mekanikler , oynanış ve aksiyon açısından uncharted last of us ı gerisinde bırakiyor

Evet ama Last Of Us'da çok gizlilik vardı. Kıyamet teması benim de hoşuma gidiyordu, güzelde yansıtmışlardı oyuna. Ama gerçekten bazı yerlerde sıkıldım, bırakıp çatışmak istedim çılgınlar gibi ama en fazla 5-6 mermi depolayabiliyordum. O yönde çok sıktı beni. Unchertad'ın ise manzaraları beni bitirdi. Manzaraya bakıp ben ne oynuyorum ya dedim kendime. Gerçekten muazzamdı. Aynı grafik kalitesi olsaydı kat be kat iyi olurdu benim gözümde Uncharted.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom