kasanın içindeki oyuncağı nerden temin ettin kanka?Öncelikle merhaba;
Beyler herkes kendi setup'ını veya kasasını falan atarsa, belki bir fikir verir başkalarına veyahut en azından setuplarımızı görürüz Bekliyorum!
kasanın içindeki oyuncağı nerden temin ettin kanka?Öncelikle merhaba;
Beyler herkes kendi setup'ını veya kasasını falan atarsa, belki bir fikir verir başkalarına veyahut en azından setuplarımızı görürüz Bekliyorum!
Peki hocam işinizde başarılar dilerim odanızda çok beğendim Allah nazarlardan saklasınEvden çalışmamızın ve kısmen ortak çalışma noktalarımızın olması dışında yok
Teşekkürler hocam da oda benim değil Biraz karıştı galiba, arkadaşlara refarans olsun diye paylaştım.Peki hocam işinizde başarılar dilerim odanızda çok beğendim Allah nazarlardan saklasın
şu sisteme o işlemci soğutucu olmamış bee hakkı 360mm güzel bi sıvı soğutma bence onun dışında sürekli isteyip ama o kadar güce ihtiyacım yok diye almadığım sistem
Öncelikle merhaba;
Evet hocam yakın zamandaşu sisteme o işlemci soğutucu olmamış bee hakkı 360mm güzel bi sıvı soğutma bence onun dışında sürekli isteyip ama o kadar güce ihtiyacım yok diye almadığım sistem
Ekran kartın neÖncelikle merhaba;
Kasan gamepower warcry mi
kız arkadaşımın hediye, darth vader'ın küçük bir oyuncağıkasanın içindeki oyuncağı nerden temin ettin kanka?