Herkes Klavyesinin fotoğrafını atsın görelim kim ne ve nasıl kullanıyor.

Alıntıyı görüntüle
Hadi beyler kaç yıllık olduğunu tahmin edin.
Bu klavyeden daha iyi klavye görmedim desem yeridir. Tuşların boyutu hem yüzeysel derinlik açısından çok iyi bastığın zaman parmaklarınız tam oturuyor. Tuşların ortası da hafif çukur,hareket mesafesi de baya var.
Kalite desen 10 numara . Şimdiki çoğu klavye ile yarışır. Absürt bir tasarımı da yok herkese hitap edebilecek bir yapıya sahip.
Aynısı bendeydi ama artık çöpte.

Alıntıyı görüntüle
Hadi beyler kaç yıllık olduğunu tahmin edin.
Bu klavyeden daha iyi klavye görmedim desem yeridir. Tuşların boyutu hem yüzeysel derinlik açısından çok iyi bastığın zaman parmaklarınız tam oturuyor. Tuşların ortası da hafif çukur,hareket mesafesi de baya var.
Kalite desen 10 numara . Şimdiki çoğu klavye ile yarışır. Absürt bir tasarımı da yok herkese hitap edebilecek bir yapıya sahip.
Makro desen o da var.

CS oynamaktan gelen bir alışkanlık. Klavyeyi her zaman monitörün arkasında kullanıyordum. Masamı biraz büyüttükten sonra biraz yakınlaştırdım. Artık altında kullanıyorum. Dahada getiremiyorum önümde olunca çok rahatsız oluyorum. :D Monitör önde klavye arkada. Bizde böyle bir delikanlıyız.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
monitörün ne bende lol oynarken böyle tutuyorum klavyeyi daha rahat geliyo elime

Bu klavyenin beyazını alacağım bende ama kararsız kaldım brown mu yellow v2 switch mi diye siz hangisi kullanıyorsunuz ve hangisi daha iyi ha birde zaten en kötü durumda hotswapple desteği var switch alıp değiştirebilirim aldığımda beğenmezsem ama fazla para harcamaya ne gerek var o yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben Brown kullanıyorum. Fena değil ama şimdiki aklım olsa Yellow alırdım. Kişiden kişiye göre değişebilir tabii. Basım hissi istiyorsanız Brown, istemiyorsanız Yellow alabilirsiniz.

Beyler hadi size güveniyorum bu konuyu anasayfadan düşürmeyin yükseltme kotam doldu benden bu kadar asfasfasf.

1620322826198355934337646931471.jpg

Rampage xjammer şok

Hocam hoparlörlerin linkini atabilir misin:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Memnun musun birde
hoparlörler nereden baksan 9-10 senelik. modeli logitech z506.

rampage km-rx9
kameram biraz sey ama idare eder :d

Ekler

• 16203234270434167633435487617732.jpg
    16203234270434167633435487617732.jpg
    4.4 MB · Hit: 38
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,581
Üyeler