Neler Yeni

Herkes nedeniyle beraber kendisini en derinden etkileyen oyunları yazsın

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Hikayeyi mantık çerçevesinin dışında akıcılık ve eğlence için oynuyorsan süper oyun ama mantık arıyorsa oynayan kişi acilen o oyunu bırakmalı derim ben
gow hikayesi harici diğer her şey süper olduğu için hikaye göze batmıyor.

xTURANN

80+ Silver
İlk Bilgisayarım Hediye Gelen Bir Kasa ve Tüplü Monitördü. Vice City'dir muhtemelen beni etkileyen oyun. Hatta GTA Serisi diyebiliriz.
Fakat beni etkileyen GOW Serisi. Gerek Hikayesi, Gerek Oynanışı. Çoğunlukla İntikam Üzerine Kurulu Bir Hikayede Olsada, Her Detayı Çok İyi.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Half life 2 ilk şok eden oyundu, zaten yaşayan bilir devrim yaşatmıştı. Diğeride GTA V 2013 te.
Half life 1 i zamanında küçükken tren sahnesinde 1.30 saat bekledikten sonra bir şey olmayınca rafa kaldırmıştım ondan beridir half life serisine bulaşmadım genel olarak hikayesini falan izledim ancak kendim oturup oynamadım gta5 oynanış olarak 2013 e damga vursa da hikaye tarafı vs benim için biraz zayıf kaldığından çok etkilememişti beni bu konuda ancak rockstar tarafında o isteğimi zaten rdr2 yerine getirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk Bilgisayarım Hediye Gelen Bir Kasa ve Tüplü Monitördü. Vice City'dir muhtemelen beni etkileyen oyun. Hatta GTA Serisi diyebiliriz.
Fakat beni etkileyen GOW Serisi. Gerek Hikayesi, Gerek Oynanışı. Çoğunlukla İntikam Üzerine Kurulu Bir Hikayede Olsada, Her Detayı Çok İyi.
ilk pcm de led ekran vardı ama yinede gta vice cityi akıcı oynatırken san andreasta 5-10 dk sonra beyaz ekran verip kendini kapatıyordu 2020 ye kadar dayandı sonra mezarını kazmıştım onun

The Semih

80+ Gold
gow hikayesi harici diğer her şey süper olduğu için hikaye göze batmıyor.
2 kere bitirdim GOW ikinci oynayışımda oyun çok gözüme battı. İlk hevesle hype etkisi şaşırıyorsun her şey güzel geliyor ama ikinci kez girince mekanikler göze batıyor, mesela düşmana baltayla 6 vuruş atıyorum ama sinematik girince öldürüyor veya epic vuruş yapıyor garip gelmişti bana.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
2 kere bitirdim GOW ikinci oynayışımda oyun çok gözüme battı. İlk hevesle hype etkisi şaşırıyorsun her şey güzel geliyor ama ikinci kez girince mekanikler göze batıyor, mesela düşmana baltayla 6 vuruş atıyorum ama sinematik girince öldürüyor veya epic vuruş yapıyor garip gelmişti bana.
benimde gözüme batmıştı bu durum zeus zırhını tamamlamaya uğraşırken iflahım kesilmişti

The Semih

80+ Gold
benimde gözüme batmıştı bu durum zeus zırhını tamamlamaya uğraşırken iflahım kesilmişti
Öyle hocam oyun yoruyor 2.ci kez oynayınca ve god of warda RDR 2 kadar emek yok çok düz ilerliyor yani rockstara verseler daha iyisini bile yapar god of war'ın

RDR2 nin hakkı 2018 de verilmedi birkaç yıl sonra herkes oynamaya başladı çünkü Sony gibi büyük reklamla çıkmadı oyun.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Bende 2 kez bitirdim. yeni yerler yeni şeyler yeni etkileşimler yeni güncellemeler buluyorsun. Seni 3. oynamaya itiyor :D

Farway

80+ Silver
Battlefield 1 demeyende ne bileyim.

JSezar

80+ Silver
yıl olmuş 2024 hala rdr 2 mi gow mu goty tartışıyor. ikisi de güzel oyun,iki oyunu da oynamış biri olarak rdr 2 varken gow'un goty olması beni bile şaşırttı.rdr 2 'nin yanında gow minecraft kalır.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Battlefield 1 demeyende ne bileyim.
Şahsen bf serisine hiç ısınamadım ben nedense 1-3-4-5 sahibiyim ama hiçbirini açıpta saatlerce oynamamışımdır cod black ops serisi mesela daha çok ilgimi çekiyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

2-3 ay snra bida başlarım .d
22 ekimde oynamışım en son ondan beridirde girmedim ben

Top Bottom