mekanikleri öğrendiğin zaman başından kalkmazsın çok zevkli hale geliyor adam ararsın savaşıcak. bende ilk 2 saat bırakmıştım ilk boss a sövüp sonra bi giriyim dedim 1 saat falan denedim yendim sonraki 2 3 boss a kadar böyle devam etti sonra başından kalkamadım.tam anasına söverek ilk 2 saatinde bıraktığım oyun adamları kesmeye çalışıyorum 3 tanesini kesiyorum devam edicem ilerlemeye aynıları gene doğuyor ölüyorum karışmadan gitmeyi deniyorum bi şekil gene buluyorlar beni gene ölüyorum en sonunda saldım ama bir gün oturup bitireceğim ama o gün bu gün değil
normal karakterlerin olduğu yerde daha çok zorlandım desemmekanikleri öğrendiğin zaman başından kalkmazsın çok zevkli hale geliyor adam ararsın savaşıcak. bende ilk 2 saat bırakmıştım ilk boss a sövüp sonra bi giriyim dedim 1 saat falan denedim yendim sonraki 2 3 boss a kadar böyle devam etti sonra başından kalkamadım.
Sorun değil amacım toxiclik olmasın yeter sağlam bi sohbet dönmesi amacımNedenini yazacak kadar vaktim yok ama zamanında Fallout new vegas güzel etkilemişti.Özellikle lonesome road ve honest hearts eklentileri çok vaktimi yemiştir.
arkadaşımı köle gibi kullanan abi simülasyonu diye kaldı bende bu oyun onun yüzünden dışarı çıkamıyorduk silkroad hesabını kasacakmış diyeMmorpg: Silkroad
bende de öyle şuan oyunu bilmeme rağmen yine ölüyorum grup halinde dalınca yapacak bir şey kalmıyor. bosslarda en azından 1v1 atılıyor yeni bir alana girerken gizlice arkalarından gelip öldürüceksin veya birini öldürüp kendini unutturup tekrar tekrar bunu yapıcaksın yoksa çok zor yaşaman ne kadar iyi olursan ol.normal karakterlerin olduğu yerde daha çok zorlandım desem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun değil amacım toxiclik olmasın yeter sağlam bi sohbet dönmesi amacım
şahsen rdrde karakterlerin kendi felsefelerine tutulmuştum ben genel oyun felsefesinden ziyade kişilik analizleri gibi vs buraya yazmamın asıl sebebi atmosferin verdiği hissiyattı ki buda beni çok etkilemişti çocukluğuma o babam yüzünden zorla pazar sabahları çıkan kovboy filmlerini izlediğim zamanlara götürmüştü beni ki buda beni çok mutlu etmişti aslındaRdr2 felsefesi pek sarmaz ama renkler ve zevkler tartışılmaz değil mi
Hikayeyi mantık çerçevesinin dışında akıcılık ve eğlence için oynuyorsan süper oyun ama mantık arıyorsa oynayan kişi acilen o oyunu bırakmalı derim benGod of war. Oynadığım en iyi oyundu. Hikayesi o kadar mantıklı olmasada bence süper şekilde tamamlıyor.
Portalda hikaye mi vardıdümdüz oynayıp bitirmiştim,tekrar oynama zamanı gelmişportal 2, bir bulamca oyunun böyle etkşleyici bir hikayeyle sunulması. çok iyi çok
Half life 2 ilk şok eden oyundu, zaten yaşayan bilir devrim yaşatmıştı. Diğeride GTA V 2013 te.Arkadaşlar canım sıkılmışken aklıma gelen bu fikirle beraber sizinle bi etkinlik başlatmak istedim sizi oynarken yada oyunu bitirdikten sonra etkileyen oyunları sebebiyle beraber yazarsanız sevinirim lütfen şu oyun rezalet bu en iyisi gibi bi konuya dönmesin yeterli benim için alta bırakacağım yorumların hepsi kendi öznel görüşlerim
(bu yazıya benim için yer edinmiş az ama öz oyunları koydum birçok farklı oyun oynasamda üstümde bıraktığı etkileri iliklerine kadar yaşadığım oyunlardır bunlar)
beni en çok etkileyen oyunlar:
Red Dead Redemption II: Atmosferi beni küçükken pazar günleri trt1 de çıkan kovboy filmlerinde gibi hissettirmişti oynarken, yeri geldi güldüm yeri geldi ağladım yeri geldi de o çetedeki aile kavramını hissettim. Arthur'un çetenin büyük abisi gibi herşeye yetişmesi falan oynarken de dikkatimi çeken kısımlardandı ölümüne üzülüp ağladığım sayılı karakterlerdendir arthur benim için şahsen bu oyunun yeri farklıdır ihanetin kimden geleceği belli olmadığını gösterende bir oyundur benim için
Detroit Become Human: Oynarken geleceğin nasıl olacağını düşündüğüm iki oyundan bir tanesidir kendisi (bir diğeride cyberpunk 2077 ancak ona birazdan değineceğim)
insanların hayatlarını kolaylaştırmak için yaptığı icatların nasıl bir boyuta gelebileceğini gösteren yapımdır benim için. Robotların insanlar gibi benlik ve ruh kazanabildiği bir durumda ne sonuçlar doğurabileceğini, aslında bize sinematiksel şekilde özetleyen çok sevdiğim parasını hak eden oyunlardandır benim için. oynarken kararlarımızın tamamen nasıl bizi etkileyebileceğini aslında bizim doğru düşündüğümüz ancak aslında yanlış olabilecek şeyleri güzel göstermişti benim için bu oyun.
Cyberpunk2077: Detroitte bahsettiğim geleceğin nasıl olacağını farklı bir bakış açısından düşündüren güzel bir oyun benim için burdada detroitin tam zıttı insanların kendi vücutları üzerinde yaptığı değişikliklerin,kapitalizmin ve şirketlerin tekel olup şehirleri yönettiği bir dünya. Zengin ile fakirin arasındaki çizginin net olduğu ancak bu çizgiyi aşmaya çalışanlara ket vurulan bir sistem.