satın aldığım steam hesabının ismiydi 4yıldır kullanıyorumselam arkadaşlar twitch yayıncılık işlerine giricemde kafamda bir kaç isim var kararsızım sizde nicklerinizi nerden buldunuz nasıl esinlendiniz yazarsanız sevinirim
Swenzie , nereden esinlendiğimi hatırlamıyorumselam arkadaşlar twitch yayıncılık işlerine giricemde kafamda bir kaç isim var kararsızım sizde nicklerinizi nerden buldunuz nasıl esinlendiniz yazarsanız sevinirim
hırhızzİzlediğim yt kanalı gerçek ismine beyy yazmıştı oradan çaldım
Twitch kullanmıyorum burda kullandığımda benim için özel bir anlamı olan milen + en sevdiğim harflerden biri olan xselam arkadaşlar twitch yayıncılık işlerine giricemde kafamda bir kaç isim var kararsızım sizde nicklerinizi nerden buldunuz nasıl esinlendiniz yazarsanız sevinirim
Arkadasimla random kelimeler ararken Xaloth gelmisti 2 senedir kullaniyorumselam arkadaşlar twitch yayıncılık işlerine giricemde kafamda bir kaç isim var kararsızım sizde nicklerinizi nerden buldunuz nasıl esinlendiniz yazarsanız sevinirim
TSKlCrazyBoyTR: Kuzenim cs'de kullanıyordu çaldımselam arkadaşlar twitch yayıncılık işlerine giricemde kafamda bir kaç isim var kararsızım sizde nicklerinizi nerden buldunuz nasıl esinlendiniz yazarsanız sevinirim