Herkes Nicklerinin Hikayesini/Nerden Esinlendiğini Yazsın

ubbes2

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
selam arkadaşlar twitch yayıncılık işlerine giricemde kafamda bir kaç isim var kararsızım sizde nicklerinizi nerden buldunuz nasıl esinlendiniz yazarsanız sevinirim

"Forumda tanınmamak için salladığım ismimle şuan çoğu kişi tarafından tanınıyorum" JamesCg

Kuzenim 4 5 yıl öncesinde isminin sonuna soy ismimizden dolayı ''cl'' eklemişti bende o yüzden böyle yaptım

selam arkadaşlar twitch yayıncılık işlerine giricemde kafamda bir kaç isim var kararsızım sizde nicklerinizi nerden buldunuz nasıl esinlendiniz yazarsanız sevinirim
Twitch kullanmıyorum burda kullandığımda benim için özel bir anlamı olan milen + en sevdiğim harflerden biri olan x

nickim Hamuslera. 2-3-4-5'inci sınıflarda mükemmel kaleciydim. o zamanlarda bana Muslera mısın diyorlardı. İsmimim ilk 2 harfi de ''Ha'' . Sonra abim senin nickin Hamuslera olsun demişti. o zamandan beri kullanıyorum.

TSKlCrazyBoyTR: Kuzenim cs'de kullanıyordu çaldım
W1skyy, 0xyG3n: Velettim
Leaxy: MTA'da biri başkasına önermişti kullanmadı, çaldım.
ZoMbiEs: Velettim
F3aRLeSs: Çaldım
falcoN: Neden bilmiyom
Che_: Neden bilmiyom
MehmedVII: Ülke yönetiyom çünkü

IroNSoldieR: Güzel gelmişti gözüme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah'ım şu isme bak ya K®@l 0X¥G€n
bi de varyasyonlarını yapmışım

Geri