Neler Yeni

Herkes Nicklerinin Hikayesini/Nerden Esinlendiğini Yazsın

BabaVoss7

80+ Silver
önceden babayaga tarzı isim kullanırdım genel olarak baba li isimleri kendime yakıştırıyorum arkadaş ortamında da baba filan derler dalgaya karışık. see dizisinde de babavoss karakterini çok beğendim. Jason mamoa oynuyor tavsiye ederim izleyin. İlk bölümden sonra direkt yaptım ismi. memnunum. sonradan ok arttı ama benzerleri keşke bana özgü kalsaydı. gkadngadk

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
selam arkadaşlar twitch yayıncılık işlerine giricemde kafamda bir kaç isim var kararsızım sizde nicklerinizi nerden buldunuz nasıl esinlendiniz yazarsanız sevinirim
Asıl nickim RevenGeess
Sonunun uzamasının sebebi yapacağım her şeyin uzaması bi aksaklık çıkmasıydı
RevenGe da intikam demek zaten
RevenKalr nasıl oluştu bir fikrim yok

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
WearthCretia ne anlama geliyor bilmiyorum ama internette gezinirkn buldum çaldım

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
DenemekTR benim ilk ismimdi bir oyun videosunda Denemek diye bir oyuncu vardı bende DenemekTR yaptım ama aslında Denemek büyük dolandırıcıymış beni kim görse küfür ediyor :D Şuan ki ismimdede bir hikaye yok sadece AMD Ryzen nin yarısıyla gerçek ismimin yarısıyla birleştirdim

Maykıl

80+ Silver
veletken dc de 3 invite nitro sunucularına inv kasıyodum ve yetkilileri ingilizce konuşuyorlardı ama türklerdi ı yazışlarından anladım sonra gidip türk oldugunu biliyorum falan dedim oda sese gel olayları anlatım dedi biz insanları dolandırıyoruz sonra bu dc sunucularını satıyoruz dediler bende tamam dedim oda ingilizcen iyi senin gel yetkili ol dedi ben sana early hesap çalıp vericem dedi bende tamam dedim sonra ingilizce nick bul dedi micheal yaptım ondan sonra pc yasaklamışlardı gittim nick değiştim aklıma Maykıl geldi böyle yaptım

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
CS nin ilk çıktığı sıralarda PROMAK ismini kullandım. Profesyonel makina anlamında. 2000 lerdeki CS oyuncularının tanıma ihtimali düşükte olsa var. Şu an ise sadece warzone oynuyorum ve AXI_bebe ismini kullanıyorum. Aksi bebe aksi ankaralı anlamında. evet biraz aksiyim evet Ankarada yaşıyorum. forumlarda ise gerçek ismimi kullanmayı tercih ediyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
"L"etrion

L Lawliet'ten esinlenilmiş son derece özel bir nicktir.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Nickim steady
Silkroad online oyunun da bir magic tabletin ismiydi ordan esinlendim

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
selam arkadaşlar twitch yayıncılık işlerine giricemde kafamda bir kaç isim var kararsızım sizde nicklerinizi nerden buldunuz nasıl esinlendiniz yazarsanız sevinirim
Küçükken her oyunda random isim sallardım o an aklıma ne eserse.Zulada koymuştum sanırım ve baya hoşuma gitti namusum gibi bir şey şuanda.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1673190735355.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,721
Üyeler
166,074