selam arkadaşlar twitch yayıncılık işlerine giricemde kafamda bir kaç isim var kararsızım sizde nicklerinizi nerden buldunuz nasıl esinlendiniz yazarsanız sevinirim
STEAM SAYFAMA YAZDIĞIM YAZI :
F4IRFL4Y İsmi Nerden Geliyor Ve Anlamı Var Mı Varsa Ne ? / Where Does The Name F4IRFL4Y Come From And Does It Have A Meaning? If There Is What?
F4IRFL4Y İsminin Bir Anlamı Yok Fakat Bulmamdaki Hikaye Şöyle : Bi Ara Kendime Bir Nick Arıyordum Ve Kendimce Diyordum İlerde Bir Oyunda Profosyonel Arenada Mücadele Edersem Güzel Bir Nick'im Olsun En Kötü Herkes Beni Bu Nick İle Tanısın Dedim Sonra Nick Araştırmamın Sırasında Bir Gün Cs Go Rekabetçi İnferno Girdim Ve Takımımdaki Adamın Nick'i Fairplay Di Daha Sonra Dedim Ben Buna Bazı E Sporcular Gibi Değiştirerek A Harfleri Yerine 4 Rakamını Kullandım Ve P Harflerini F Yaptım Ve Ortaya Bu Çıktı Ve Dedim Evet Bu Benim Nick'im Olmalı Ve Göze Çok Havalı Gelmişti Ve O Günden Sonra Hiç Nick'imi Değiştirmedim
The name F4IRFL4Y has no meaning, but the story I found is as follows: I was looking for a Nick for a while and I was saying to myself, if I fight in the professional arena in a game in the future, I say I will have a nice Nick, Worst everyone should know me with this Nick Then one day during my Nick Research Cs Go Competitive I Entered Inferno And The Nick Of The Guy In My Team Fairplay Then I Said Then I Changed It Like Some E Athletes And I Used The Number 4 Instead Of The Letters A And I Changed The Letters From P To F And It Came Out And I Said Yes This Must Be My Nick And It Looks Cool And I Have Never Changed My Nick Since That Day