Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Powerlifing döneminde bulk yapıyordum. 96 kilo obez oldum
değişik ama güzel knkashoota
Shoot: ateş etmek
A: genelde alfabelerde birinci harf
Birleştirince vurmada, ateş etmede birinci anlamına geliyor. İlk defa 2014-2015 yılında zulaya kayıt olduğumda aklıma gelmişti. Kendi adıma şarkı var
yorumun için teşekkürler kardeşimm bu yeni yılla inşallah daha güzel yılların olsun ama şu sigarayı bırakmaya çalışırsan güzel olur dediğin gibi bazı insanlar gerçekten öyleler onlarla daha az muhattap olmaya çalış dediklerine bakma herkes konuşur sen kendinle ilgilenHayat şartları nedeniyle okulu bırakıp iş hayatına atılmak zorunda kaldım ilk iş yerimde çok iğrenç derecede şeyler yaşadım zulm gördüm iş yeri değiştirdim patron bu sefer zulm etti hayatım hiç düzelmedi okulu bıraktığıma pişman oldum arkadaşlarımı özledim özgür olmayı özledim lisedeyken arkadaşlarım sigara uzatırdı almazdım okulu bırakıp gerçek hayatı görünce ve çocukluğunu arkada bırakınca depresif biri oldum 2 günde 1 paket biter oldu fark ettim ki zor olan hayat veya dünya deil insanoğlu kendine nasıl zulm ediceğini iyi bilior benim halim kalmadı artık.. Egoist insanlar ve şu kibirleri boğuyor seni.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kısaca hayat şartları okumak istemeyen için ☝
İşallah knk... izin verseler ilgilenirim ama boynumda kelepçe sahibim çağırıyor paran varsa adam yerine koyuyorlar yoksa yerin yok aralarındayorumun için teşekkürler kardeşimm bu yeni yılla inşallah daha güzel yılların olsun ama şu sigarayı bırakmaya çalışırsan güzel olur dediğin gibi bazı insanlar gerçekten öyleler onlarla daha az muhattap olmaya çalış dediklerine bakma herkes konuşur sen kendinle ilgilen
kanka şöyle bir sirkelen kendine gel özgvenin enerjin yükselsin keyfine bak takmamayı öğren zevk aldığın şeylerle ilgilen zamanın oldugunda boşver milletiii senİşallah knk... izin verseler ilgilenirim ama boynumda kelepçe sahibim çağırıyor paran varsa adam yerine koyuyorlar yoksa yerin yok aralarında
değişik olmuşş bence gayet hoş knka5 yıla yakındır kullandığım nickim, o zamanlar havalı bir nick yaratmaya çalışıyordum kendime x harfi o zamanlar nicklere ayrı bir hava katıyordu düşündüm düşündüm fluxto nickini yarattım uzun bir süre daha kullanacağım gibi duruyor kim bilir belki bir gün çocuğumun adını da fluxto koyarım
gayet iyiiGerçek ismimi ters çevirip google çeviri'ye yazdım. Karşıma "remate" ismi çıktı baş harfi büyültüp "Remate" yaptım. Şu an discord ve valorant nick'im Remate. İleride insta ismimi de Remate yapmayı planlıyorum.
ggüzel değişik knka yaratıcılık var en azından beğendimmküçükken tobot diye bi çizgi film vardı ordaki elemana (resimdeki yani) çok fena hayrandım oradan neon geliyor birde peekr var oda hem parker hemde dalga geçmek için ebubekir sıddık derdik birbirimize ordaki bekir var bu ikisi birleşiyo peekr oluyor. sonuç neonpeekr.
bide chunchunpeekr var oda animeden geliyoda berbat oldu değiştirmeyi düşünüyorum
bu arada internette tek neonpeekr benim