Herkes Nicklerinin Hikayesini/Nerden Esinlendiğini Yazsın

önceden babayaga tarzı isim kullanırdım genel olarak baba li isimleri kendime yakıştırıyorum arkadaş ortamında da baba filan derler dalgaya karışık. see dizisinde de babavoss karakterini çok beğendim. Jason mamoa oynuyor tavsiye ederim izleyin. İlk bölümden sonra direkt yaptım ismi. memnunum. sonradan ok arttı ama benzerleri keşke bana özgü kalsaydı. gkadngadk

selam arkadaşlar twitch yayıncılık işlerine giricemde kafamda bir kaç isim var kararsızım sizde nicklerinizi nerden buldunuz nasıl esinlendiniz yazarsanız sevinirim
Asıl nickim RevenGeess
Sonunun uzamasının sebebi yapacağım her şeyin uzaması bi aksaklık çıkmasıydı
RevenGe da intikam demek zaten
RevenKalr nasıl oluştu bir fikrim yok

DenemekTR benim ilk ismimdi bir oyun videosunda Denemek diye bir oyuncu vardı bende DenemekTR yaptım ama aslında Denemek büyük dolandırıcıymış beni kim görse küfür ediyor :D Şuan ki ismimdede bir hikaye yok sadece AMD Ryzen nin yarısıyla gerçek ismimin yarısıyla birleştirdim

veletken dc de 3 invite nitro sunucularına inv kasıyodum ve yetkilileri ingilizce konuşuyorlardı ama türklerdi ı yazışlarından anladım sonra gidip türk oldugunu biliyorum falan dedim oda sese gel olayları anlatım dedi biz insanları dolandırıyoruz sonra bu dc sunucularını satıyoruz dediler bende tamam dedim oda ingilizcen iyi senin gel yetkili ol dedi ben sana early hesap çalıp vericem dedi bende tamam dedim sonra ingilizce nick bul dedi micheal yaptım ondan sonra pc yasaklamışlardı gittim nick değiştim aklıma Maykıl geldi böyle yaptım

CS nin ilk çıktığı sıralarda PROMAK ismini kullandım. Profesyonel makina anlamında. 2000 lerdeki CS oyuncularının tanıma ihtimali düşükte olsa var. Şu an ise sadece warzone oynuyorum ve AXI_bebe ismini kullanıyorum. Aksi bebe aksi ankaralı anlamında. evet biraz aksiyim evet Ankarada yaşıyorum. forumlarda ise gerçek ismimi kullanmayı tercih ediyorum.

"L"etrion

L Lawliet'ten esinlenilmiş son derece özel bir nicktir.

Nickim steady
Silkroad online oyunun da bir magic tabletin ismiydi ordan esinlendim

selam arkadaşlar twitch yayıncılık işlerine giricemde kafamda bir kaç isim var kararsızım sizde nicklerinizi nerden buldunuz nasıl esinlendiniz yazarsanız sevinirim
Küçükken her oyunda random isim sallardım o an aklıma ne eserse.Zulada koymuştum sanırım ve baya hoşuma gitti namusum gibi bir şey şuanda.

1673190735355.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,455
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri