green switch i ilk defa duydum oyle bir şey mi varmış.GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard New Version
Only US$61.99, buy best GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard with Gateron Optical Switch, Pudding Keycaps, RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard - New Version. Get the best gaming experience with this 2023 mechanical keyboard. Enjoy fast response time and smooth keystrokes with Gateron...wholesale.banggood.com
Gamakay MK61
Babannemde olduğum için tüm setup şu anlık sadece tablet+kılıf+kalem eve dönünce atarım odayı toplayıp.Forumdan iyi setup'a kim sahip bakalım.
1.70 uzunluk 80 cm genişilik var hocam. Normal de daha küçüktü masa özel olarak 150 TL'ye masa üstünü yaptırdım siyaha kendim kapladım.Masa boyutların nedir
Kasa msi mag forge 100m miAllah sizlere daha iyisini nasip eder inşallah
internette sorun var fotograf yüklenmiyor sandım bi anAlıntıyı görüntüle
PC’m yok setupımda yok
klavye g512 mi
Fotoğraftaki fan nedir? 140mm işlemci fanı oluyor mu ki? Baya büyük gözüküyor.İlk hali Sonra satıp onu Fuma2 aldım
siyahı soruyorsan nhd15 chromax 2 adet 140lık fan var :d sıkıntı idi ekran kartına degiyordu sattım sonra gri temalı olan 120lıkler fuma2 onu aldımFotoğraftaki fan nedir? 140mm işlemci fanı oluyor mu ki? Baya büyük gözüküyor.
Razer'da da vardıgreen switch i ilk defa duydum oyle bir şey mi varmış.
Tuhaf bir klavye. Gateron'un optik yeşil switchleri yok ama seçenekler arasında var. Fiyatı da olması gerekenden ucuz. Yerinde olsam almazdım.GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard New Version
Only US$61.99, buy best GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard with Gateron Optical Switch, Pudding Keycaps, RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard - New Version. Get the best gaming experience with this 2023 mechanical keyboard. Enjoy fast response time and smooth keystrokes with Gateron...wholesale.banggood.com
Gamakay MK61