yeni masa alcam şuan da bunla idare ediyorum ama 500 TL ye kadar felan masa önerir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
t
teşekkür ederim
yeni masa alcam şuan da bunla idare ediyorum ama 500 TL ye kadar felan masa önerir misiniz?
t
teşekkür ederim
Windows SSD'ye kurulacağı için HDD sistemi yavaşlatmaz. Sadece HDD'ye kurulan programlar ve oyunlar SSD'ye kurulanlara göre daha yavaş açılır.HDD sistemi baya yavaşlatıyor 500 gb ssd doldurmayacaksa HDD gereksiz dedim
teşekkür ederim dostumkasayi,harddiskten kisip daha iyi birsey alsaydin daha iyi olurdu knk hayirli olsun
aynenWindows SSD'ye kurulacağı için HDD sistemi yavaşlatmaz. Sadece HDD'ye kurulan programlar ve oyunlar SSD'ye kurulanlara göre daha yavaş açılır.
Hocam gereksiz diye ben oyunlarınız 100-150 gb ise hdd gereksiz olmuş dedim oyun kütüphaneniz varsa iyi yapmışsınızyani tamamen hepsi 6300 felan
HDD oyunları atçam
steam de 10 yada 15 tane oyun var epic games te gta 5 fortnite uplay de watch dogs 2 tom clay rainbow six siege ve tom clancy's the division oyunları varHocam gereksiz diye ben oyunlarınız 100-150 gb ise HDD gereksiz olmuş dedim oyun kütüphaneniz varsa iyi yapmışsınız
Gamebooster ? İyi bi kasagamebooster....
Hocam almakta haklısınızsteam de 10 yada 15 tane oyun var epic games te gta 5 fortnite uplay de watch dogs 2 tom clay rainbow six siege ve tom clancy's the division oyunları var
malzeme olarak kötüGamebooster ? İyi bi kasa