Neler Yeni

HERŞEYİ ÇOK KAFAYA TAKIYORUM

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
MERHABA FORUM ÜYELERİ NORMALDE ÇOK TAKAN BİRİYİM BİRİSİ BANA BİŞE DEDİMMİ HEMEN KAFAMA TAKIP KENDİMİ ÜZEN BİRİYİM SİZCE BUNDAN NASIL KURTULABİLİRİM?
Bir şeylerle uğraşıp kafanı meşgul edip bu durumdan kurtulabilirsin ve bir şeyle uğraşırken kafan başka bir şeyde olmasın ne yapıyorsan ona odaklan bunu yapmak bir nebzede olsa kurtulabilirsin sanırım bu durumdan ve caps kapa

Sürekli Her Şeyin Düzende Olması Gibi Sorunlarla Da Karşı Karşıyaysan OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk) Sahibi Olabilirsin.
Tedavi Gerektiren Bir Durum Diye Biliyorum.

sancak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammet Sancak
Biri sana niye bir şey diyor dostum. Bir hatan mı var bir kusurun mu var?
Hadi diyelim ki bir hatan var ve istemeden yaptın. Biride geldi "yav sen ne kadar sakarsın ne hıyar bir adamsın" dedi
Sen bu adamı dinleyip susmayacaksın. Ya karşıt bir cevap vereceksin "He valla ya senin sakarlık ve hıyarlığın yanında dura dura bana da bulaşmış" gibi... Ya da onun bu lafını çürüteceksin "He ya çok sakarım tam bir hıyarım napacaz şimdi çok büyük bir problem bu çözmessek başımıza daha büyüğü gelebilir" gibi... dalgaya vuracaksın. Umarım yardımcı olmuşumdur. Sıkıntı başka türlüyse yaz...

YOKAD

80+
Sürekli Her Şeyin Düzende Olması Gibi Sorunlarla Da Karşı Karşıyaysan OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk) Sahibi Olabilirsin.
Tedavi Gerektiren Bir Durum Diye Biliyorum.
hocam tedavisi nedir bu hastalığın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biri sana niye bir şey diyor dostum. Bir hatan mı var bir kusurun mu var?
Hadi diyelim ki bir hatan var ve istemeden yaptın. Biride geldi "yav sen ne kadar sakarsın ne hıyar bir adamsın" dedi
Sen bu adamı dinleyip susmayacaksın. Ya karşıt bir cevap vereceksin "He valla ya senin sakarlık ve hıyarlığın yanında dura dura bana da bulaşmış" gibi... Ya da onun bu lafını çürüteceksin "He ya çok sakarım tam bir hıyarım napacaz şimdi çok büyük bir problem bu çözmessek başımıza daha büyüğü gelebilir" gibi... dalgaya vuracaksın. Umarım yardımcı olmuşumdur. Sıkıntı başka türlüyse yaz...
mesajınız bir nebze beni rahatlattı sağolun

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
MERHABA FORUM ÜYELERİ NORMALDE ÇOK TAKAN BİRİYİM BİRİSİ BANA BİŞE DEDİMMİ HEMEN KAFAMA TAKIP KENDİMİ ÜZEN BİRİYİM SİZCE BUNDAN NASIL KURTULABİLİRİM?
Onların dedikleri şeyin aslında hiçbir değeri olmayan laflar olduğunu öğrenebilmen lazım. Lan banane zaten önemli bir şey de değil demeyi öğren, amaan dese ne olacak demese ne olacak? Değiştiren hiçbir şey yok. Eğer sana şaka amaçlı demişse sen neden takıyorsun ki bunu? Bu soruyu kendine sor. Ama o şaka değil öyle küçümseme tarzı bir şey diyorsa yol ver gitsin.

YOKAD

80+
Onların dedikleri şeyin aslında hiçbir değeri olmayan laflar olduğunu öğrenebilmen lazım. Lan banane zaten önemli bir şey de değil demeyi öğren, amaan dese ne olacak demese ne olacak? Değiştiren hiçbir şey yok. Eğer sana şaka amaçlı demişse sen neden takıyorsun ki bunu? Bu soruyu kendine sor. Ama o şaka değil öyle küçümseme tarzı bir şey diyorsa yol ver gitsin.
rahatladım hocam sağolun mesajınız için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okuduğuma Göre En İyi Tedavi Yöntemi İlaç Kullanımı Ve Bilişsel Terapiymiş. Ayrıca Erken Teşhis Tedavi Süresini Kısaltmaktaymış.
Kaynak : https://sagligim.gov.tr/
hocam araştırdığınız için sağolun hastaneye gitmek yerine kendim çözmeyi denicem olmasada hastaneye başvurcam

Top Bottom