HERŞEYİ KAFAYA TAKMA

effes1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Ben herşeyi kafama takıyorum diyebilrim mesela bilgisayarıma virus bulaşıcak, kimlik bilgilerim çalınacak gmail hesablarım çalınacak ve bazen ufak şeylerede oluyor mesela oyunda ölsemde yerdeki silahı almasam içimde kalır ama sonra geçiyor sizde varmı ?

bence herkeste vardır da bunun derecesi farklıdır ben de virüs konusunda biraz paranoyak gibiyim

Silah alma kısmına kadar takmazdım ama güzel silahsa gözüm kalır.

bence herkeste vardır da bunun derecesi farklıdır ben de virüs konusunda biraz paranoyak gibiyim
bende aynı eski pc ye full crack indirdim yeni pc ye virusten indiremiyorum

Ben herşeyi kafama takıyorum diyebilrim mesela bilgisayarıma virus bulaşıcak, kimlik bilgilerim çalınacak gmail hesablarım çalınacak ve bazen ufak şeylerede oluyor mesela oyunda ölsemde yerdeki silahı almasam içimde kalır ama sonra geçiyor sizde varmı ?
Başka nelere takılıyorsun mesela?

Başka nelere takılıyorsun mesela?
bir ara panel korkusu vardı ama suan falza yok bugun arkla kavga ettik okul sonu kavga çıkarır diye korktum ama bir şey olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

panel derken sorgu panelden kimlik çalcaklar diye

Bendede sağlık konusunda her seyi takma var.

Bendede sağlık konusunda her seyi takma var.
tek değilim sanırım :D

birde bazen dertim yokken her şey iyiken derdim var gibi oluyor bir kasvet çökuyor

bir ara panel korkusu vardı ama suan falza yok bugun arkla kavga ettik okul sonu kavga çıkarır diye korktum ama bir şey olmadı

panel derken sorgu panelden kimlik çalcaklar diye
Anksiyete veya OKB olabilir sendeki ama psikiyatrist değilim tabi. Hemen de teşhis koymayayım :) Bence bir doktora görün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri