- Konu Sahibi Konu Sahibi
Banada garip geliyor ama tedirginim.Sanan inanmıyor değilim sadece tahminlerimi söylüyorum tabii ki sen önlemlerini al
Banada garip geliyor ama tedirginim.Sanan inanmıyor değilim sadece tahminlerimi söylüyorum tabii ki sen önlemlerini al
Sipariş edilen şey ne ? Condom falan mı ?Banada garip geliyor ama tedirginim.
İşte sexy bilmem ne felan.Sipariş edilen şey ne ? Condom falan mı ?
Bu sipariş edilen şeyler sizin adrese mi peki?İşte sexy bilmem ne felan.
Hayır işyerine n11de kayıtliymis acaba biri benimi izliyor diyorum kim neden bunu yapsın parayı alır gider mantıksız geliyor.Bu sipariş edilen şeyler sizin adrese mi peki?
İşyeri sizin mi peki ?Hayır işyerine n11de kayıtliymis acaba biri benimi izliyor diyorum kim neden bunu yapsın parayı alır gider mantıksız geliyor.
Hayır zaten sipariş iptal ettim.İşyeri sizin mi peki ?
Doğru diyor garip bir durumHocam kartı biri ele geçirse onumu alır boşaltır kartı
O zaman senin peder ve ya annen sipariş etmemiş ilginç gerçekten aklıma bir şey gelmedi.Hayır zaten sipariş iptal ettim.
Zaten virüs olsa diyorum ki neden bunu sipariş etsin.O zaman senin peder ve ya annen sipariş etmemiş ilginç gerçekten aklıma bir şey gelmedi.
Virüs dışında ihtimal kalmadı
GerçektenDoğru diyor garip bir durum
Hocam sipariş net verilmiş mi ? Adres bilgisi vesaire görebiliyor musunuz ?Zaten virüs olsa diyorum ki neden bunu sipariş etsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçekten
Evet verilmiş adres göremiyorum.İptal ettim.Hocam sipariş net verilmiş mi ? Adres bilgisi vesaire görebiliyor musunuz ?
@Thomas Angelo yardım et fikir üretekZaten virüs olsa diyorum ki neden bunu sipariş etsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçekten