Hiç bir banka kredi kartı vermiyor

Bluerain

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
255
Arkadaşlar benim 2 3 sene önce kara liste mevzusu vardı ama borcu 2 sene önce kapattım hiç bir bankaya 1 lira borcum yok üstünden 2 yıl geçmesine rağmen 10 lira bile kredi çıkmıyor bunun sebebi sizce ne olabilir illa bankaya görüşmeye mi gitmem gerekiyor aylık 30k banka kartıma giriş çıkış oluyor bu arada

Knk çok üst üste deneyince kredi notunu düşürüyor biraz sabırlı ol tek banka üzerinden odaklan önerim akbank

Knk çok üst üste deneyince kredi notunu düşürüyor biraz sabırlı ol tek banka üzerinden odaklan önerim akbank
ya bence sorun bambaşka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çünkü zırt pırt başvuru yapan biri de değilim hep uzun aralıklarla yine cevap yok sabit bir yerden maaş yatmıyor diye bu sorun olabilir mi

devlete olan dosya borcunu kapatmadıysan adliyeye gidip dosyalarının borcunu odeyip dosyaları kapattır kardesım. Kısa bir süre sonra bankalar aramaya baslayacak kredi kartı verelim diye. Başıma geldi uzun süre kredi kartı ve kredi vermediler. Meğerse bankaya olan borcu kapatsanda eğer borc ödenmeyip icra mahkemesinde dosya acıldıysa onunda devlete dosya borcu oluyormuş. Dosya numaralarını borc yaptıgın zaman sana ulaşan avukatlık bürosundan alacaksın. Direkt adliyeye gidersen bulamazssın .Avukatlık bürosu sana dosya numarasını ve kacıncı icra mahkemesi oldugunun bilgisini veriyor cunku.

devlete olan dosya borcunu kapatmadıysan adliyeye gidip dosyalarının borcunu odeyip dosyaları kapattır kardesım. Kısa bir süre sonra bankalar aramaya baslayacak kredi kartı verelim diye. Başıma geldi uzun süre kredi kartı ve kredi vermediler. Meğerse bankaya olan borcu kapatsanda eğer borc ödenmeyip icra mahkemesinde dosya acıldıysa onunda devlete dosya borcu oluyormuş. Dosya numaralarını borc yaptıgın zaman sana ulaşan avukatlık bürosundan alacaksın. Direkt adliyeye gidersen bulamazssın .Avukatlık bürosu sana dosya numarasını ve kacıncı icra mahkemesi oldugunun bilgisini veriyor cunku.
yıllar oldu bana ulaşan avukatlık bürosunun numarasını nerden bulabilirim

İcra dosyaları Uyap'tan gözükmüyor mu?

1735173343100.png
bu ödediğim borçlar sanırım benim bunun peşine gitmem gerek banka veya icra nedeniyle aramıyorlar ama kredi de çıkmıyor

Alıntıyı görüntülebu ödediğim borçlar sanırım benim bunun peşine gitmem gerek banka veya icra nedeniyle aramıyorlar ama kredi de çıkmıyor
evet kardesim gidip bu dosyaları kapattır. Her bir dosya için bankaya gidip icra dairesinin sana verdiği hesaba borcu yatırıp dekont ile beraber tekrar icra dairesine donuyorsun ve dosyayı kapatıyor icra dairesindekiler. Daha sonra birkac hafta içinde seni bankalar arar zaten kredi kartı verelim diye.

evet kardesim gidip bu dosyaları kapattır. Her bir dosya için bankaya gidip icra dairesinin sana verdiği hesaba borcu yatırıp dekont ile beraber tekrar icra dairesine donuyorsun ve dosyayı kapatıyor icra dairesindekiler. Daha sonra birkac hafta içinde seni bankalar arar zaten kredi kartı verelim diye.
başkan son olarak ben izmirdeyim sanırım bu icra daireleri istanbul da bunları uzaktan ödemenin yolu varmı biliyor musun onu bir de hem vakfı hem akbankla icralık olmuştum ikisinin de şubesine mi gitmem gerekiyor

başkan son olarak ben izmirdeyim sanırım bu icra daireleri istanbul da bunları uzaktan ödemenin yolu varmı biliyor musun onu bir de hem vakfı hem akbankla icralık olmuştum ikisinin de şubesine mi gitmem gerekiyor
o konuda emin değilim valla dostum ama bu sorunun cevabını herhangi bir avukatlık bürosu ile iletişime gecip bilgi alabilirsin diye düşünüyorum.

uzaktan ödeyebiliyorsun icra dairesini arayıp bilgi almak istediğini söyle muhtemelen yardımcı olurlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,790
Üyeler
192,502
Son üye
t.bag
Geri