oda sıcaklığı nasılHiç bir şey yapmıyorum ekran kartım yine de 50 55 derecelerde geziyor, render almaya korkuyorum. Temperli camı elliyorum ekran kartının olduğu yer sıcak oyun oynadığım zaman normal mi sizce
Alıntıyı görüntüle
O kartın fanları boşta durduğu için öyledir. Boşta o sıcaklıklarda olması normal bir durum. Özellikle kasanın hava akışı iyi değilse daha da normal.Hiç bir şey yapmıyorum ekran kartım yine de 50 55 derecelerde geziyor, render almaya korkuyorum. Temperli camı elliyorum ekran kartının olduğu yer sıcak oyun oynadığım zaman normal mi sizce
Alıntıyı görüntüle
kasan ney ekran kartı modelHiç bir şey yapmıyorum ekran kartım yine de 50 55 derecelerde geziyor, render almaya korkuyorum. Temperli camı elliyorum ekran kartının olduğu yer sıcak oyun oynadığım zaman normal mi sizce
Alıntıyı görüntüle
İşlemci :AMD Ryzen 5 5600xSistem özellikleriniz nelerdir?
Zotac 3080tikasan ney ekran kartı model
Corsair 4000D kasa ekran kartı ise 3080 ti zotackasan ney ekran kartı model
oda acayip sıcak yaprak kıpırdamıyor dışarıda içerisi de mecbur sıcakoda sıcaklığı nasıl
ah be kardeşim benim değil keşke benim olsa şirket aldı bilgisayarı3060 ekran kartı var baksanıza 12gb. duzenleme 3080ti öhm. Çaktırmayın.
bios dan ayarlanabiliyorsa fanın hızını arttırabilirsin, garantisi varsa garantiye gönder ayrıca yaz aylarından dolayıda olabilirHiç bir şey yapmıyorum ekran kartım yine de 50 55 derecelerde geziyor, render almaya korkuyorum. Temperli camı elliyorum ekran kartının olduğu yer sıcak oyun oynadığım zaman normal mi sizce
Alıntıyı görüntüle
garantiye gönderemem büyük ihtimalle bilgisayarsız kalamam yoğun iş programından dolayı ama biostan dediğinize bakayımbios dan ayarlanabiliyorsa fanın hızını arttırabilirsin, garantisi varsa garantiye gönder ayrıca yaz aylarından dolayıda olabilir
oda sıcaklığından olabilir antalyada yaşayan arkadaşımında değerleri aynı boştaCorsair 4000D kasa ekran kartı ise 3080 ti zotac
Mesaj otomatik birleştirildi:
oda acayip sıcak yaprak kıpırdamıyor dışarıda içerisi de mecbur sıcak
Mesaj otomatik birleştirildi:
ah be kardeşim benim değil keşke benim olsa şirket aldı bilgisayarı
umarım öyledir, peki render falan alsam yanar mı? yanar bozulur diye korkuyorumoda sıcaklığından olabilir antalyada yaşayan arkadaşımında değerleri aynı boşta