Merhaba Sayın Forum Sakinleri, ben 17 yaşında olan lise 3e giden birisiyim. Sınıfta veya yan sınıflarda genel olarak konuştuğum dostum diyebileceğim 4 arkadaşım var yakın olduğum sınıfta da bu arkadaşlarım dışında çok insanlarla muhabbet etmem ara sıra konuşurum. Neyse konumuza dönelim benim sınıfta hiç muhabbet ettiğim kız arkadaşım yok boş zamanlarda herkes kız erkek karışık muhabbet ederler beni özellikle çağıran olmadığı için en arka sırada uyumaya başlarım bu durumdan artık çok sıkıldım kızlarla göz göze geldiğimde sanki göz teması kurunca yanlış birsey yapmış gibi hissediyorum ve kuramıyorum kızlarla muhabbetim yok kısaca nasil kız arkadaş edinebilirim veya nasıl muhabbet edebilirim asosyal değilim insanlarla konuşmayı severim komik birisiyim ama çok yakın olduğum insanlara karşı böyleyim herkese konuşkan gibi gözüküyorum yanlış anlamayın egoist birisi değilim ama çok çirkinde değilim fakir birisi değilim yani sorunum yok ama nedense bir türlü lise hayatım boyunca kızlarla arkadaşlık kuramadim ve sohbetlerine bile katilamiyorum utangaç birisiyim bununda etkisi var her neyse çok uzatmayayim bana bu konuda yardım edebilecek önerileriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum hepinize hayırlı ramazanlar hayırlı günler dilerim.