Neler Yeni

Hiç uyumadan işe gitmek

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,130
İsim
Abdullah Aydoğdu
28 Saat uykusuzluk nedir ki yeri geldiğinde 50-55-60 saat olur
Sağlık görevlilerinin halinden az da olsa anlayabiliyorum şu an. Hafif çakırkeyif gibiyim. Normalden daha sakinim, algılarım normalden biraz daha farklı. Zombilik durumu var ama şu an eve yatağıma ışınlansam uyuyabilir miyim bilmiyorum. Para olsa viski alır, yatağa girmeden önce 2 shot atarım. Uyumama yardımcı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uyumadan garsonluk nasıl yapabiliyorsun ya ben dışarıya adım atamam herhalde
Hayatım boyunca okula hep uyumadan gittim. Lise-üniversite. Okuldan gelir gelmez uyur, gece 1-2 de kalkar sabaha kadar gaming sonra okula akşama kadar. En azından okulda uyuyordum ama işte uyuyamıyorum ıwejıwjrjw

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,130
İsim
Abdullah Aydoğdu
24. Saate girdik diyebiliriz. 5 saatim kaldı işte. 2 saat öncesiyle aynıyım ama uyku ihtiyacı arttı. 1-2 saat önce yatağa girsem uyuyabilir miydim bilmiyorum diyordum ama şu an uyurjm herhalde. Saat başı 1 shot atıyormuşum gibi bünyeye etkisi artıyor. Allahtan bugün haftaiçi de iş yok boş boş oturuyom işleri bitirdim müşteri yok. Bir de yüksek tepe gibi yerdeyiz rüzgar estikçe daha çok uyku getiriyor.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,130
İsim
Abdullah Aydoğdu
İşte 10 saatimi doldurdum eve gidiorum. Sabah uykusuzluktan ayakta duramazken akşamın olmasıyla enerji patlaması yaşıyorum şu an. Sabah eve gidip uyumanın hayalini kuruyordum şu an eve gidip ne oynasam diye düşünüyorum.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,130
İsim
Abdullah Aydoğdu
33. saatimde şimdi yatağa gireceğim ama nedense pek uykum yok :p Sabah uykusuzluktan bayılıyordum.

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can

heyyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Çağrı
böbrek üstü bezlerin fazla salgılanmış yakında bayılırsın ahaha :D

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,130
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bugün de uyumadan işe gittim. Gene öğle saatlerinde uyanmıştım. Eve geldim yorgunluktan mıdır bilmem uyuyamıyorum gene. Ayakta durmaya gücüm yok ama

Top Bottom