Hiç uyumadan işe gitmek

28 Saat uykusuzluk nedir ki yeri geldiğinde 50-55-60 saat olur
Sağlık görevlilerinin halinden az da olsa anlayabiliyorum şu an. Hafif çakırkeyif gibiyim. Normalden daha sakinim, algılarım normalden biraz daha farklı. Zombilik durumu var ama şu an eve yatağıma ışınlansam uyuyabilir miyim bilmiyorum. Para olsa viski alır, yatağa girmeden önce 2 shot atarım. Uyumama yardımcı olur.
Post automatically merged:

Uyumadan garsonluk nasıl yapabiliyorsun ya ben dışarıya adım atamam herhalde
Hayatım boyunca okula hep uyumadan gittim. Lise-üniversite. Okuldan gelir gelmez uyur, gece 1-2 de kalkar sabaha kadar gaming sonra okula akşama kadar. En azından okulda uyuyordum ama işte uyuyamıyorum ıwejıwjrjw

24. Saate girdik diyebiliriz. 5 saatim kaldı işte. 2 saat öncesiyle aynıyım ama uyku ihtiyacı arttı. 1-2 saat önce yatağa girsem uyuyabilir miydim bilmiyorum diyordum ama şu an uyurjm herhalde. Saat başı 1 shot atıyormuşum gibi bünyeye etkisi artıyor. Allahtan bugün haftaiçi de iş yok boş boş oturuyom işleri bitirdim müşteri yok. Bir de yüksek tepe gibi yerdeyiz rüzgar estikçe daha çok uyku getiriyor.

İşte 10 saatimi doldurdum eve gidiorum. Sabah uykusuzluktan ayakta duramazken akşamın olmasıyla enerji patlaması yaşıyorum şu an. Sabah eve gidip uyumanın hayalini kuruyordum şu an eve gidip ne oynasam diye düşünüyorum.

33. saatimde şimdi yatağa gireceğim ama nedense pek uykum yok :P Sabah uykusuzluktan bayılıyordum.

böbrek üstü bezlerin fazla salgılanmış yakında bayılırsın ahaha :D

Bugün de uyumadan işe gittim. Gene öğle saatlerinde uyanmıştım. Eve geldim yorgunluktan mıdır bilmem uyuyamıyorum gene. Ayakta durmaya gücüm yok ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri