Neler Yeni

Çözüldü✓ HİÇBİR OYUN AÇILMIYOR!

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,498
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok, canım RDR 2 girmek istedi tıkladım yetersiz ram cart curt hatası verdi, Spider-man de hemen hemen aynı hatayı verdi, bu 2 oyunun dışında FS 24, BF 1, Rocket League'de açılmıyor sadece Valorant açılıyor.
Ne yapmam lazım temiz kurulum atmak istemiyorum DDU ile ekran kartı driverlarını silip kursam çözülür mü bilgisi olan var mı? İnternette arandım ama çözüm bulamadım.

Sistem;
İşlemci: INTEL i3 12100f
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB
Ram: 2x Kingston 8GB (1x8GB) Fury Beast Siyah DDR4 3200MHz CL16
M.2 SSD: WD SN570 500GB Blue GEN3X4
SATA SSD: Samsung 870 EVO 1 TB
Hava Soğutucu: Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB
Kasa: VENTO VG05F RGB ATX FSP Hydro 550W 80+Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun içinde verdiği hatayı ekran görüntüsü almama izin vermiyor, oyundan attıkan sonra Rockstardan aldığım hatayı çekebiliyorum sadece. Ekran görüntüsü 2025-02-08 183210.png

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
bugra
Çalıştır ı aç mdsched yaz ramleri test et

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Akgül
Ramlar oynamıştır büyük ihtimal çıkarıp yerlerini değiştirin

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,877
İsim
.
Ramleri bi söküp pinlerini silip tekrar takıp denesene hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Belgelerim >> Rockstar Games klasörü içerisindeki Red Dead Redemption 2 klasörünü silip tekrar oyuna girin düzelecektir.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,498
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramlar oynamıştır büyük ihtimal çıkarıp yerlerini değiştirin
Ramleri bi söküp pinlerini silip tekrar takıp denesene hocam
ramleri tamamen sökemiyorum, ekran kartı ve hava soğutucu kapatıyor, sadece üst taraftan açıp tekrar taktım, ancak yarın tamamen sökebilirim teşekkürler

Çalıştır ı aç mdsched yaz ramleri test et
deniyorum şimdi

Belgelerim >> Rockstar Games klasörü içerisindeki Red Dead Redemption 2 klasörünü silip tekrar oyuna girin düzelecektir.
hocam sorun sadece rdr 2 de değil ki tüm oyunlarda yapıyor, hatta valo da da yapmaya başladı ajan seçme ekranına gelince attı pc siyah ekranda kaldı.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,877
İsim
.
Hocam ramleri söküp tekrar takın, çözülmezse yerlerini değiştirip tekrar deneyin. O da olmazsa DDU ile temiz driver kurulumu yapın. Yine de olmaz ise artık yazılımsal değil de fiziksel hasar var mı diye furmark ve memtest ile ekran kartını ve ramleri test etmen gerekecek.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,498
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Hocam ramleri söküp tekrar takın, çözülmezse yerlerini değiştirip tekrar deneyin. O da olmazsa DDU ile temiz driver kurulumu yapın. Yine de olmaz ise artık yazılımsal değil de fiziksel hasar var mı diye furmark ve memtest ile ekran kartını ve ramleri test etmen gerekecek.
Hocam ram sökme işini yarın yapabilirim, DDU ile temiz driver kurdum ancak işe yaramadı. Şuan mdsched' çalıştırdım onun bitmesini bekliyorum.
Yani dün en son RDR 2 ve Roblox oynadım bi sıkıntı yoktu bugün ilk defa 3-4 saat önce RDR açmak istedim o saatten beri uğraşıyorum. Kaspersky ile tam tarama yaptım 4 milyon dosya taradı sadece 7 adet goodbydpi-turkey'leri sorun olarak gösterdi.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,498
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Sonuçlar temiz çıktı sanırım herhangi bir bildirim gelmedi, çalışma esnasında da sorunla karşılaşma yazısı görmedim.
Neyse ben dayanamayıp ekran kartını ve ramleri söktüm tekrar taktım, Pro Soccer Online oyununa girdim ana menü de şöyle bir hata verdi.
1739052085677.png

Çeviri; Hata
Video belleği tükendi, bir doku tahsis etmeye çalışıyorum! Video kartınızın gereken minimum belleğe sahip olduğundan emin olun, çözünürlüğü düşürmeyi ve/veya çalışan diğer uygulamaları kapatmayı deneyin. Çıkılıyor...
@bugra7768 @stereohearts

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,877
İsim
.
Sonuçlar temiz çıktı sanırım herhangi bir bildirim gelmedi, çalışma esnasında da sorunla karşılaşma yazısı görmedim.
Neyse ben dayanamayıp ekran kartını ve ramleri söktüm tekrar taktım, Pro Soccer Online oyununa girdim ana menü de şöyle bir hata verdi.
Alıntıyı görüntüle
Çeviri; Hata
Video belleği tükendi, bir doku tahsis etmeye çalışıyorum! Video kartınızın gereken minimum belleğe sahip olduğundan emin olun, çözünürlüğü düşürmeyi ve/veya çalışan diğer uygulamaları kapatmayı deneyin. Çıkılıyor...
@bugra7768 @stereohearts
şunu dener misin

Clayz

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Çeviri; Hata
@bugra7768 @stereohearts
pso oynayan nadır ınsanlardan bırı

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
bugra
ekran kartında sorun var diyor herhalde onu test edecek bi program bul onu da test etmeyi dene

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,498
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
şunu dener misin
ilginç ama sorunumu çözdü, çok teşekkür ederim hocam benim anlamadığım niye böyle bir hata oldu bilgisayarda acaba :D
bir de videonun 1:42 dakikasında C: System Managed kısmı bende C: Yok olarak gözüküyor sizde de öyle mi?

pso oynayan nadır ınsanlardan bırı
toplasan 5-6 saatim vardır, kardeşim oynuyor bebenin +600 saati var xd

ekran kartında sorun var diyor herhalde onu test edecek bi program bul onu da test etmeyi dene
çözdüm sorunu hocam teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,062,482
Üyeler
168,792
Son üye
Shootkhan
Top Bottom