Hiçbir oyun ilgimi çekmiyor

Bende öyleyim hocam maalesef tertemiz pc var elimde oyun oynama hevesim yok tek oynadığım oyun astroneer valla. (Düzeltilmiş)

Pc aldığımdan beri hiçbir oyun ilgimi çekmiyor. Tek cs oynuyorum ondan biraz keyif alır gibiyim ondada bir hedef olmadığı için hemen sıkılıyorum. Yani tabi rank kasabilirim hedef o olabilir ama zaten kolsuzum. Steam hesabımda şuan asetto corsa, battle field, call of duty,ets2 forza horizon 4, gta 4 ve 5, the forest, rust, witcher serisi, fm gibi oyunlar var bir çoğunu hiç yüklemedim bile. Yani aslında oyunlar kötü değil ama arkadaş olmadan tek başına oynanmıyor.
Ets2 varsa bi direksiyon seti çekip keyfinize bakın derim.

Bendede aynı durum var yeni laptopa geçtim, cs r6 atıyorum 1-2 el sonra çıkıyorum bide arklarla gta v okadar.

Yaşlandınız. Sebebi o. Kahveye gidin tavla atın. Artık sizi bir tek o kurtarır.

Rdr2 oneririm benim fikrimce dünyadaki en iyi hikayeli oyundur. Bölüm bölüm olduğu icin senide sarar belki

Hocam benim de arkadaşım yok otur hikayeli oyna hikayesine kaptırırsan hoşuna gidiyor. Arkadaşım yok ben oyun oynayamam gibi düşünme öyle düşününce oynayasım gelmiyor insanın.

Yaş ilerleyince bazı şeyler eskisi gibi olmuyor arkadaşlar. Balkonda oturup Bira içersiniz anca.:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,765
Üyeler
184,679
Son üye
bbiemnt
Geri