Neler Yeni

High-End Sistem Yorumlama

atescan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ateş Temuçin
kanka herkes aynı şeyi demiş demekki yanılmıyoruz tamam bekle bakıcam birazdan . İmzamdaki sisteme bak ne fazla ne eksik bana yeteri kadar ama kaliteli parçalar kullanmışım
İşte demek kolay foruma yeni başladım millet etkileşim kasmak için "kötü olmuş ben çok iyisini yaparım" diyip kayboluyor piyasadan o yüzden çok ciddiye alamıyorum yermek çok basit çünkü :LOL:
Sana zahmet bi aydınlatırsan beni ben de bilgi edineyim sen nasıl bi sistem toplardın, şimdiden diyeyim diğerleri de sormuştu 4k gaming için kullanacağım 3090 olacak ve anakartta WI-FI benim için olmazsa olmaz. Bi sistem göster bana bu şekilde f/p olarak daha iyi olan da duacın olayım.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
İşte demek kolay foruma yeni başladım millet etkileşim kasmak için "kötü olmuş ben çok iyisini yaparım" diyip kayboluyor piyasadan o yüzden çok ciddiye alamıyorum yermek çok basit çünkü :LOL:
Sana zahmet bi aydınlatırsan beni ben de bilgi edineyim sen nasıl bi sistem toplardın, şimdiden diyeyim diğerleri de sormuştu 4k gaming için kullanacağım 3090 olacak ve anakartta WI-FI benim için olmazsa olmaz. Bi sistem göster bana bu şekilde f/p olarak daha iyi olan da duacın olayım.

Bence sen 4k da patlıyon. Hata ediyon gibime geliyor. çünki 4k monitörlerde 144 hz bile çok yüksek bir hız ve çok pahalı yani 13-14 k monitöre para vermek bilemiyorum.

atescan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ateş Temuçin
Bence sen 4k da patlıyon. Hata ediyon gibime geliyor. çünki 4k monitörlerde 144 hz bile çok yüksek bir hız ve çok pahalı yani 13-14 k monitöre para vermek bilemiyorum.
13k'ya 4k monitör şu anda bedava gibi bir şey hocam, 3090'lı sistem toplayıp 4k hedeflememek mantıklı değil bence, 4k monitörde oyun oynamanın keyfi başka çünkü. Ben hala heyecanla senin sistemde değişikliklerini bekliyorum :)

atescan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ateş Temuçin
kanka 5 dk uğraşsam daha iyi sistem dizilir 2 ay boşa uğraşmışsın lütfen anlayan birilerine danış kral. Körler sağırlar birbirini ağırlamış sistemde :D
1 saat oldu ses gelmedi hocam? :ROFLMAO::ROFLMAO:

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
1 saat oldu ses gelmedi hocam? :ROFLMAO::ROFLMAO:
ses varda sana anlatamam işte sen anlaman gibi kral sana şimdi dicem o güç kaynağını kasama sokmam fsp hydro g pro var desem. 4k dan vazgeç desem. o ram ler yerine gskill cl 16 ram al desem . Kasayıda sekira 100R alırım desem. Bu arada 2.el 3090 ların mining çıkmaları bile 13-14 k sen 4 k sevdasına bütçeni epey geçiceksin bence yada mining çıkması kart alcaksın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim önümde fıstık gibi sistem var şu an ama 2k :D

atescan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ateş Temuçin
ses varda sana anlatamam işte sen anlaman gibi kral sana şimdi dicem o güç kaynağını kasama sokmam fsp hydro g pro var desem. 4k dan vazgeç desem. o ram ler yerine gskill cl 16 ram al desem . Kasayıda sekira 100R alırım desem. Bu arada 2.el 3090 ların mining çıkmaları bile 13-14 k sen 4 k sevdasına bütçeni epey geçiceksin bence yada mining çıkması kart alcaksın.

benim önümde fıstık gibi sistem var şu an ama 2k :D
Hocam gerçekten 2 ay boşa uğraşmışsın dediğinde bişey ekleyebilirsin sandım, 4k dan vazgeçip sistemin fiyatını 10 bin lira düşürmeyi ben de biliyorum, bütçem var ki 4k sistem istiyorum bi tık yüksek atmışsın gibi kendini överken 😂

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Hocam gerçekten 2 ay boşa uğraşmışsın dediğinde bişey ekleyebilirsin sandım, 4k dan vazgeçip sistemin fiyatını 10 bin lira düşürmeyi ben de biliyorum, bütçem var ki 4k sistem istiyorum bi tık yüksek atmışsın gibi kendini överken 😂
tamam sana başarılar kral bu şekilde sen biraz zor yardım alırsın gibi geliyor.

kendimi överken derken 50 k bütçeyi burda kime verirsen ver 5 dk ya sistem zaten dizer çok zor değil ben o anlamda söyledim.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Hocam iyice araştırıp forumda sırf işlemci ile alakalı konu açıp tartışarak cevap vermek istedim. Çok küçük bir farkla 13600KF daha iyi gibi, üstelik fiyatı da daha uygun fakat bu işlemciyi B serisi bir anakartla kullanmamam gerektiğini, OC yaparken çok zorluk yaşayabileceğimi belirttiler. Z690 ile alırsam işlemciyi bu sefer de bütçemi fazla aşmış oluyorum
Yoo Z690 minimum 4k bence yaparsınız ama wifi özellikli olmaz...

atescan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ateş Temuçin
tamam sana başarılar kral bu şekilde sen biraz zor yardım alırsın gibi geliyor.

kendimi överken derken 50 k bütçeyi burda kime verirsen ver 5 dk ya sistem zaten dizer çok zor değil ben o anlamda söyledim.
5 dakikada sistemi dediğin gibi herkes dizer dostum senin dediğin 5 dakikada daha iyisini dizmekti " kanka 4k dan vazgeç" demekle daha iyisi dizilmiyor, senin gibi çok gelen oldu bana rezil sistem falan diyen adamlara özelden mesaj atıyorum dayanamayıp neyi değiştirecekler faydalanayım diye cevaplar hep klasik seninki gibi cevaplar. Söylediğin kasa f/p olarak fena değil ama bi inceleyeceğim :))

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
5 dakikada sistemi dediğin gibi herkes dizer dostum senin dediğin 5 dakikada daha iyisini dizmekti " kanka 4k dan vazgeç" demekle daha iyisi dizilmiyor, senin gibi çok gelen oldu bana rezil sistem falan diyen adamlara özelden mesaj atıyorum dayanamayıp neyi değiştirecekler faydalanayım diye cevaplar hep klasik seninki gibi cevaplar. Söylediğin kasa f/p olarak fena değil ama bi inceleyeceğim :))
bak kanka tamam diyelim 4k istiyon illa paran da var ozaman kesenin ağzını aç cl 16 olan 32 gb ram bellek al bi kere al kafan rahat olsun ayrıca üretici firma FSP HP yada Seasonic güç kaynaklarına bak. Baktığın SSD çok iyi ona diyecek bişey yok kasayı ben senin attığını değilde benim attığım daha çok hoşuma gidiyor birde fiyatı da uygun ondan attım. Anakart olarakta sanırım en uygunları TUF serisi Wifi olanlarda biraz daha yükseltince 7-8 k fiyatlara cıkıyor. Ekran kartı konusunda Allah yar ve yardımcın olsun diyorum. Bakalım temiz miningsiz kart bulabilcekmisin merak ediyorum

atescan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ateş Temuçin
bak kanka tamam diyelim 4k istiyon illa paran da var ozaman kesenin ağzını aç cl 16 olan 32 gb ram bellek al bi kere al kafan rahat olsun ayrıca üretici firma FSP HP yada Seasonic güç kaynaklarına bak. Baktığın SSD çok iyi ona diyecek bişey yok kasayı ben senin attığını değilde benim attığım daha çok hoşuma gidiyor birde fiyatı da uygun ondan attım. Anakart olarakta sanırım en uygunları TUF serisi Wifi olanlarda biraz daha yükseltince 7-8 k fiyatlara cıkıyor. Ekran kartı konusunda Allah yar ve yardımcın olsun diyorum. Bakalım temiz miningsiz kart bulabilcekmisin merak ediyorum
Ram konusunda kararsızım gerekmiyor diyen olsa da en azından 24gb yapmayı düşünüyorum 8x3 şeklinde. Güç kaynağı konusunda çok benzer bi sistemi benim attığım PSU ile 4 yıldır sorunsuz kullanan arkadaşım olduğu için güveniyorum. Attığın kasanın estetik görüntüsüne bayıldım fiyatı da çok iyi, başka bi arkadaş bana PHANTEKS Eclipse P500A almamı önerdi estetik olarak beğenmesem de müthiş sağlam ve güzel bi kasa olduğunu iddia ediyor fakat o kasanın da 240mm sıvı soğutucu desteği yok, kasada ne yapsam bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,898
Üyeler
164,579
Son üye
LightW
Top Bottom