CesarVialpando
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 729
- İsim
- CesarVialpando
Bu ürünü almayın. Bir önceki kullandığım Frisby güç kaynağına sesli çalışıyor diye o kadar laf ettim. Sonra bunu aldım. Hani traktör ses çıkarır ya çalışırken, hah aynı sese bilgisayarı her ilk açışımda maruz kalıyorum. 1-2 dakika sonra düzeliyor, ses normale dönüyor. Sonra oyun açıyorum, PSU yine ses çıkarmaya başlıyor. Bu seferki de fan üfleme sesi ama bayağı fazla bir ses. Kendisi ses konusunda önceki Frisby güç kaynağını aratmıyor sağolsun 1000 TL'ye yakın para verdim. Sırf markasına ve önerilere aldanarak bu ürünü aldım. Ucuz etin yahnisi yavan olurmuş. Keşke almasaymışım. Birkaç ay sonra bu güç kaynağını daha iyi ve kaliteli bir güç kaynağıyla değiştireceğim. Almayın, aldırmayın.
High Power 500W 80+ 37,5A@12V Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı (HPQ-500ST-H12S) | Teknobiyotik
High Power 500W 80+ Standard 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı PC Sisteminizin İhtiyaçlarına fazlasıyla cevap veren High Power 500W 80+ Std. Karşınızda... 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Yeni nesil giriş/orta seviye ekran kartları ve Intel/AMD...
www.teknobiyotik.com
Son düzenleme: